ΑρχικήinetΗ φωνή του Samuel Jackson προσφέρεται στην Alexa της Amazon

Η φωνή του Samuel Jackson προσφέρεται στην Alexa της Amazon

Στο ετήσιο hardware event την Τετάρτη, η Amazon αποκάλυψε μια σειρά από ενημερώσεις για την εικονική βοηθό της, την Alexa, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να προσθέσει τη φωνή του Samuel Jackson. Η είδηση αυτή έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου προκαλώντας θετικές αντιδράσεις.

Samuel Jackson

Η Amazon χρησιμοποιεί text-to-speech τεχνολογία για να αναπαράγει τη φωνή του ηθοποιού, αντί να χρειαστεί να ηχογραφήσει κάθε πιθανή συζήτηση. Η τεχνολογία αυτή ακούγεται αρκετά creepy, αλλά σίγουρα καθιστά τη διαδικασία αρκετά πιο γρήγορη.

Η προσωπικότητα του Samuel L. Jackson ως Alexa θα κυκλοφορήσει προς το τέλος τους έτους. Θα μπορείτε να το αποκτήσετε για μόλις 0,99 δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν explicit και non-explicit εκδόσεις του Samuel Jackson ως Alexa.

Η Amazon ανακοίνωσε επίσης ένα “deep learning model” που θα επιτρέψει στην Αlexa να κατανοήσει τις φωνητικές πτυχές. Παραδείγματος χάρη, εάν αισθανθεί την απογοήτευση, θα την αναγνωρίσει, σύμφωνα με την εταιρεία. Η δυνατότητα αυτή θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Alexa

Σε άλλα νέα, η Alexa προσφέρει κάποιες νέες επιλογές απορρήτου και ευκολίας χρήσης. Από τώρα, οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν “Αlexa, πες μου τι άκουσες” και θα δώσει την τελευταία δική σας φωνητική εντολή. Μέσα στο 2019, η Amazon θα προσθέσει μια “Alexa, γιατί το έκανες αυτό;” εντολή που θα αναγκάσει την Alexa να εξηγήσει την πιο πρόσφατη απάντησή της σε εσάς.

Από τη στιγμή που οι χρήστες άρχισαν να έχουν αμφιβολίες για τον τρόπο αποθήκευσης των φωνητικών εντολών από την Alexa, η Amazon προσθέτει επίσης μια εναλλαγή αυτόματης διαγραφής στο Privacy Hub. Το εργαλείο αυτόματης διαγραφής θα καθαρίσει αυτόματα οτιδήποτε είναι παλαιότερο από τρεις μήνες ή 18 μήνες, ανάλογα με την επιλογή του χρήστη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS