ΑρχικήbusinessAmazon: Πλέον θα πληρώνεις με τα χέρια σου... Πως γίνεται αυτό;

Amazon: Πλέον θα πληρώνεις με τα χέρια σου… Πως γίνεται αυτό;

Σύμφωνα με ένα άρθρο της New York Post, η Amazon δοκιμάζει μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται «Orville» σε συνδυασμό με αρκετούς σαρωτές και μηχανήματα αυτόματης πώλησης για να μπορέσει να εφαρμόσει μια μέθοδο πληρωμής μέσω των ανθρώπινων χεριών.

Orville

Προς το παρόν, έχουν γίνει δοκιμές με τα χέρια υπαλλήλων της εταιρείας που αγόρασαν αντικείμενα, όπως τσιπς, ποτά, granola bar και φορτιστές τηλεφώνου.

Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να αγγίζουν μια επιφάνεια σάρωσης. Με άλλα λόγια, το μηχάνημα αναγνωρίζει το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά των χεριών και τους βοηθά να πληρώνουν σαν να ήταν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με την πηγή.

Προφανώς, αυτός ο τρόπος πληρωμής θα παρουσιαστεί σε όλα τα καταστήματα Whole Foods στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020 και αναμένεται να εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο, εφόσον όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται για να το χρησιμοποιήσουν.

Amazon

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι εμπειρογνώμονες ανησυχούν ότι το Orville αποτελεί έναν ακόμη τρόπο για την εταιρεία να εντοπίσει τους χρήστες της, διότι αν η Amazon χακαριστεί, οι καταναλωτές πιθανότατα να χρειαστούν έως και έξι χρόνια για να ανακτήσουν τα δεδομένα τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS