ΑρχικήHow ToΠως να συνδέσετε ή να ενσωματώσετε ένα PowerPoint slide σε ένα Word

Πως να συνδέσετε ή να ενσωματώσετε ένα PowerPoint slide σε ένα Word

Το καλό με τη σουίτα του Microsoft Office είναι ότι όλα τα προγράμματα της συλλογής λειτουργούν αρκετά καλά μαζί. Ένα παράδειγμα είναι η δυνατότητα σύνδεσης ή ενσωμάτωσης διαφανειών του Microsoft PowerPoint σε ένα έγγραφο του Microsoft Word. Δείτε παρακάτω πως γίνεται κάτι τέτοιο.

Είτε συνδέετε είτε ενσωματώνετε τo PowerPoint slide στο έγγραφο του Word, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: προσθέτετε μια εξωτερική αναφορά που συμπληρώνει το περιεχόμενο του εγγράφου.

PowerPoint slide σε ένα Word

Συνδέστε ή ενσωματώστε μια διαφάνεια PowerPoint σε ένα έγγραφο του Word

Η διαφορά μεταξύ της δυνατότητας σύνδεσης ή της ενσωμάτωσης της διαφάνειας του Microsoft PowerPoint σε ένα έγγραφο του Microsoft Word είναι μόνο ένα κλικ.

Αρχικά, ανοίξτε την παρουσίαση του PowerPoint που περιέχει τη διαφάνεια που θέλετε να συνδέσετε ή να ενσωματώσετε. Από εκεί, επιλέξτε το αρχείο που θέλετε κάνοντας κλικ στη μικρογραφία προεπισκόπησης.

PowerPoint slide σε ένα Word

Στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διαφάνεια στο πρόχειρο χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + c (Cmd + c σε Mac) ή κάνοντας δεξί κλικ στη διαφάνεια και επιλέγοντας “Copy” από το μενού περιβάλλοντος.

PowerPoint slide σε ένα Word

Τώρα, ανοίξτε το έγγραφο του Word στο οποίο θέλετε να συνδέσετε ή ενσωματώστε τη διαφάνεια. Στην ομάδα “Clipboard” της καρτέλας “Home”, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην ενότητα “Paste”.

Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή “Paste Special”.

PowerPoint slide σε ένα Word

Θα εμφανιστεί το παράθυρο “Paste Special”. Εάν έχετε αντιγράψει τη διαφάνεια PowerPoint στο πρόχειρο, θα δείτε την επιλογή “Microsoft PowerPoint Slide Object” στο πλαίσιο “As.” Κάντε κλικ για να επιλέξετε. Στη συνέχεια, για να ενσωματώσετε τη διαφάνεια, κάντε κλικ στο συννεφάκι δίπλα στο “Paste”. Για να συνδέσετε τη διαφάνεια, κάντε κλικ στο συννεφάκι δίπλα στο “Paste Link”. Επιλέξτε “OK” για να εισαγάγετε το συνδεδεμένο ή ενσωματωμένο αντικείμενο.

PowerPoint slide σε ένα Word

Η διαφάνεια του Microsoft PowerPoint είναι πλέον συνδεδεμένη ή ενσωματωμένη στο έγγραφο του Microsoft Word.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS