Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 12:32
Αρχική How To Πώς μπορείτε να εισάγετε ένα αρχείο Word σε ξεχωριστό έγγραφο Word;

Πώς μπορείτε να εισάγετε ένα αρχείο Word σε ξεχωριστό έγγραφο Word;

Εάν το περιεχόμενο ενός άλλου εγγράφου Word σχετίζεται με το περιεχόμενο του εγγράφου Word πάνω στο οποίο μπορεί να δουλεύετε, μπορείτε να ενσωματώσετε το κείμενο αυτού του εγγράφου στο τρέχον έγγραφο που επεξεργάζεστε. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Αρχικά, ανοίξτε το έγγραφο του Word στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τα περιεχόμενα ή να ενσωματώσετε ένα άλλο έγγραφο του Word.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ομάδα “Κείμενο” της καρτέλας “Εισαγωγή” και κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην επιλογή “Αντικείμενο”.

Microsoft Word: Πώς να ενσωματώσετε ένα έγγραφο μέσα σε ένα άλλο

Θα σας εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε εδώ: “Αντικείμενο” και “Κείμενο από αρχείο”.

Αντικείμενο: Ενσωματώνει ένα αντικείμενο όπως ένα έγγραφο του Word ή ένα γράφημα Excel
Κείμενο από αρχείο: Εισάγει το κείμενο από άλλο αρχείο στο έγγραφο του Word

Η επιλογή “Κείμενο από αρχείο” είναι ουσιαστικά ένας πιο γρήγορος τρόπος για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το περιεχόμενο ενός άλλου αρχείου σε αυτό.

Δοκιμάστε το κάνοντας κλικ στην επιλογή “Κείμενο από αρχείο” στο αναπτυσσόμενο μενού.

Microsoft Word: Πώς να ενσωματώσετε ένα έγγραφο μέσα σε ένα άλλο


Έτσι, θα ανοίξει η Εξερεύνηση αρχείων (Finder σε Mac). Βρείτε το αρχείο από το οποίο θέλετε να αντιγράψετε το κείμενο, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εισαγωγή”.


Τα περιεχόμενα αυτού του εγγράφου Word θα εμφανίζονται τώρα στο τρέχον έγγραφο του Word. Αυτό λειτουργεί καλά αν δεν υπάρχει πολύ περιεχόμενο στο άλλο έγγραφο του Word, αλλά εάν υπάρχει, η ενσωμάτωσή του μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Πίσω στο αναπτυσσόμενο μενού “Αντικείμενο” (Εισαγωγή> Ομάδα κειμένου> Αντικείμενο) κάντε κλικ στην επιλογή “Αντικείμενο”.


Θα σας εμφανιστεί το παράθυρο “Αντικείμενο”. Επιλέξτε την καρτέλα “Δημιουργία από αρχείο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αναζήτηση”. Η επιλογή “Δημιουργία από αρχείο” θα εμφανιστεί ως κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σε Mac.


Θα σας εμφανιστεί η Εξερεύνηση αρχείων (Finder σε Mac). Βρείτε το αρχείο που θέλετε να ενσωματώσετε, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εισαγωγή”.


Η διαδρομή αρχείου του επιλεγμένου αρχείου θα εμφανίζεται τώρα στο πλαίσιο κειμένου δίπλα στο “Αναζήτηση”. Τώρα, πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να εισάγετε το αντικείμενο. Έχετε δύο επιλογές:

Σύνδεση με αρχείο: Εισάγει τα περιεχόμενα του επιλεγμένου αρχείου στο έγγραφο του Word και δημιουργεί έναν σύνδεσμο πίσω στο αρχείο προέλευσης. Οι αλλαγές που γίνονται στο αρχείο προέλευσης θα αντικατοπτρίζονται στο έγγραφό σας. Με την επιλογή του «Σύνδεση σε αρχείο», θα εισαχθεί το περιεχόμενο του άλλου αρχείου μέσα σε ένα πλαίσιο κειμένου.
Εμφάνιση ως εικονίδιο: Εισάγει ένα εικονίδιο για να δείξει στον αναγνώστη ότι υπάρχει ενσωματωμένο αντικείμενο. Αυτό είναι ιδανικό όταν απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

Θα ελέγξουμε και τις δύο επιλογές σε αυτό το παράδειγμα.


Το αρχείο θα ενσωματωθεί στο έγγραφο του Word. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο θα ανοίξει το δεύτερο αρχείο Word.

Μία προειδοποίηση με αυτήν τη μέθοδο είναι η μετακίνηση του αρχείου προέλευσης που θα σπάσει τον σύνδεσμο του ενσωματωμένου αντικειμένου. Για αυτόν τον λόγο, η Microsoft σας εμποδίζει να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης σε διαφορετική τοποθεσία. Εάν προσπαθήσετε να το κάνετε, θα λάβετε το παρακάτω μήνυμα:


Τέλος, εάν πρέπει να μετακινήσετε το αρχείο προέλευσης σε άλλη τοποθεσία, θα πρέπει να καταργήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο, να μετακινήσετε το αρχείο προέλευσης και, στη συνέχεια, να ενσωματώσετε ξανά το αρχείο, ακολουθώντας τα βήματα που αναφέραμε παραπάνω.

Πηγή: howtogeek.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

LIVE NEWS

ΗΠΑ: Το Twitter κλειδώνει το account της κινεζικής πρεσβείας λόγω «απανθρωποποίησης»

Το Twitter είπε ότι κλείδωσε τον λογαριασμό της πρεσβείας της Κίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα tweet σχετικά με τις γυναίκες της...

Θύματα Ransomware πληρώνουν λύτρα για να μην διαρρεύσουν δεδομένα τους

Το να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις επιθέσεων Ransomware. Φαίνεται όμως ότι οι hackers χρησιμοποιούν νέες μεθόδους, με...

QAnon οπαδοί: Απογοητευμένοι στα social media μετά την ορκωμοσία Biden

Κάποιοι υποστηρικτές της QAnon εξέφρασαν την απογοήτευσή τους σε διαδικτυακά φόρουμ και chat rooms, σχετικά με την ορκωμοσία του Joe Biden. Οι περισσότεροι...

COVID-19: Η Amazon θέλει να βοηθήσει τον Biden να διανείμει τα εμβόλια

Η Amazon προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Πρόεδρο Biden να διανείμει τα εμβόλια για τον COVID-19. Η επιστολή από τον Dave Clark, αντιπρόεδρο...

Nitro PDF: Διέρρευσε database με 77 εκατομμύρια αρχεία χρηστών του!

Χάκερ διέρρευσε στις 20 Ιανουαρίου ένα κλεμμένο database που περιέχει τις διευθύνσεις email, τα ονόματα και τους κωδικούς πρόσβασης για πάνω από...

Χάκερς παρέχουν δωρεάν online 2 εκατομμύρια αρχεία χρηστών του Pixlr!

Χάκερς διέρρευσαν 2 εκατομμύρια αρχεία χρηστών του Pixlr που περιέχουν πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για την εκτέλεση...
00:02:09

Donald Trump: Απονείμει χάρη στον Lil Wayne, στον Julian Assange όχι!

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα απονείμει σήμερα χάρη στον ράπερ Lil Wayne σε ένα τελευταίο κύμα απονομής χάριτος που...
00:02:28

NASA: Χρησιμοποιεί AI για τον εντοπισμό νέων κρατήρων στον Άρη

https://www.youtube.com/watch?v=e8qCSD3fA50 Τα τελευταία 15 χρόνια, το Mars Reconnaissance Orbiter της NASA περιφέρεται γύρω από τον Άρη μελετώντας...

Windows 10: Πώς να δείτε τα updates που εγκαταστάθηκαν πρόσφατα

Η Microsoft ενημερώνει συχνά τα Windows 10, αλλά δεν είναι πάντα ξεκάθαρο πότε έχει εγκατασταθεί κάθε ενημέρωση. Ευτυχώς, υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι...

Η Lorex λανσάρει ένα κουδούνι με κάμερα 2Κ που ανιχνεύει πρόσωπα

Η Lorex κυκλοφορεί μια νέα συσκευή για τα έξυπνα σπίτια - το κουδούνι που ονομάζεται "2K QHD Wired Video Doorbell with Person...