ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να εισάγετε ένα αρχείο Word σε ξεχωριστό έγγραφο Word;

Πώς μπορείτε να εισάγετε ένα αρχείο Word σε ξεχωριστό έγγραφο Word;

Εάν το περιεχόμενο ενός άλλου εγγράφου Word σχετίζεται με το περιεχόμενο του εγγράφου Word πάνω στο οποίο μπορεί να δουλεύετε, μπορείτε να ενσωματώσετε το κείμενο αυτού του εγγράφου στο τρέχον έγγραφο που επεξεργάζεστε. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Αρχικά, ανοίξτε το έγγραφο του Word στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τα περιεχόμενα ή να ενσωματώσετε ένα άλλο έγγραφο του Word.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ομάδα “Κείμενο” της καρτέλας “Εισαγωγή” και κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην επιλογή “Αντικείμενο”.

Microsoft Word: Πώς να ενσωματώσετε ένα έγγραφο μέσα σε ένα άλλο

Θα σας εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε εδώ: “Αντικείμενο” και “Κείμενο από αρχείο”.

Αντικείμενο: Ενσωματώνει ένα αντικείμενο όπως ένα έγγραφο του Word ή ένα γράφημα Excel
Κείμενο από αρχείο: Εισάγει το κείμενο από άλλο αρχείο στο έγγραφο του Word

Η επιλογή “Κείμενο από αρχείο” είναι ουσιαστικά ένας πιο γρήγορος τρόπος για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το περιεχόμενο ενός άλλου αρχείου σε αυτό.

Δοκιμάστε το κάνοντας κλικ στην επιλογή “Κείμενο από αρχείο” στο αναπτυσσόμενο μενού.

Microsoft Word: Πώς να ενσωματώσετε ένα έγγραφο μέσα σε ένα άλλο


Έτσι, θα ανοίξει η Εξερεύνηση αρχείων (Finder σε Mac). Βρείτε το αρχείο από το οποίο θέλετε να αντιγράψετε το κείμενο, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εισαγωγή”.


Τα περιεχόμενα αυτού του εγγράφου Word θα εμφανίζονται τώρα στο τρέχον έγγραφο του Word. Αυτό λειτουργεί καλά αν δεν υπάρχει πολύ περιεχόμενο στο άλλο έγγραφο του Word, αλλά εάν υπάρχει, η ενσωμάτωσή του μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Πίσω στο αναπτυσσόμενο μενού “Αντικείμενο” (Εισαγωγή> Ομάδα κειμένου> Αντικείμενο) κάντε κλικ στην επιλογή “Αντικείμενο”.


Θα σας εμφανιστεί το παράθυρο “Αντικείμενο”. Επιλέξτε την καρτέλα “Δημιουργία από αρχείο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αναζήτηση”. Η επιλογή “Δημιουργία από αρχείο” θα εμφανιστεί ως κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου σε Mac.


Θα σας εμφανιστεί η Εξερεύνηση αρχείων (Finder σε Mac). Βρείτε το αρχείο που θέλετε να ενσωματώσετε, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εισαγωγή”.


Η διαδρομή αρχείου του επιλεγμένου αρχείου θα εμφανίζεται τώρα στο πλαίσιο κειμένου δίπλα στο “Αναζήτηση”. Τώρα, πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να εισάγετε το αντικείμενο. Έχετε δύο επιλογές:

Σύνδεση με αρχείο: Εισάγει τα περιεχόμενα του επιλεγμένου αρχείου στο έγγραφο του Word και δημιουργεί έναν σύνδεσμο πίσω στο αρχείο προέλευσης. Οι αλλαγές που γίνονται στο αρχείο προέλευσης θα αντικατοπτρίζονται στο έγγραφό σας. Με την επιλογή του «Σύνδεση σε αρχείο», θα εισαχθεί το περιεχόμενο του άλλου αρχείου μέσα σε ένα πλαίσιο κειμένου.
Εμφάνιση ως εικονίδιο: Εισάγει ένα εικονίδιο για να δείξει στον αναγνώστη ότι υπάρχει ενσωματωμένο αντικείμενο. Αυτό είναι ιδανικό όταν απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

Θα ελέγξουμε και τις δύο επιλογές σε αυτό το παράδειγμα.


Το αρχείο θα ενσωματωθεί στο έγγραφο του Word. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο θα ανοίξει το δεύτερο αρχείο Word.

Μία προειδοποίηση με αυτήν τη μέθοδο είναι η μετακίνηση του αρχείου προέλευσης που θα σπάσει τον σύνδεσμο του ενσωματωμένου αντικειμένου. Για αυτόν τον λόγο, η Microsoft σας εμποδίζει να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης σε διαφορετική τοποθεσία. Εάν προσπαθήσετε να το κάνετε, θα λάβετε το παρακάτω μήνυμα:


Τέλος, εάν πρέπει να μετακινήσετε το αρχείο προέλευσης σε άλλη τοποθεσία, θα πρέπει να καταργήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο, να μετακινήσετε το αρχείο προέλευσης και, στη συνέχεια, να ενσωματώσετε ξανά το αρχείο, ακολουθώντας τα βήματα που αναφέραμε παραπάνω.

Πηγή: howtogeek.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS