ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε σύνδεσμος λήψης για το Chromium Edge;

Κυκλοφόρησε σύνδεσμος λήψης για το Chromium Edge;

Chromium

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft, ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου έτους ότι σκοπεύει να δημιουργήσει εκ νέου το λιγότερο δημοφιλές browser της, το Edge, χρησιμοποιώντας το open source Chromium browser engine της Google.

Αυτή η «αναδόμηση» θα επιτρέψει σε περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac και των συσκευών Windows 7, να χρησιμοποιήσουν το Edge, αλλά και να το απομακρύνει από τα Windows 10, ώστε το πρόγραμμα περιήγησης να μπορεί να ενημερωθεί ως εφαρμογή και όχι ως μέρος του λειτουργικού συστήματος.

Ενώ το Chromium Edge δεν έχει ακόμη διατεθεί στο κοινό (αναμένεται να ξεκινήσει μία προεπισκόπηση, σε ένα επιλεγμένο σύνολο χρηστών πρώτα), εξακολουθούν να εμφανίζονται περισσότερες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η ημι-δημόσια απελευθέρωση πλησιάζει. Στις αρχές του μήνα, κυκλοφόρησαν ορισμένες εικόνες και πληροφορίες σχετικά με το Chromium Edge .

Τώρα όμως, έχει κυκλοφορήσει ο σύνδεσμος λήψης ενός Installer για το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης, που παρουσιάζεται ως “MicrosoftEdgeSetup.exe

Ωστόσο εάν προσπαθήσετε να το εγκαταστήσετε, δεν θα το καταφέρετε, καθώς το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι διαθέσιμο μόνο για τους υπαλλήλους της Microsoft και τους χρήστες “Azure Premium”, σύμφωνα με ένα blog post.

Η αναδημιουργία του Edge από ένα ιδιόκτητο τμήμα του λειτουργικού συστήματος των Windows 10, θα είναι σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες το 2019.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS