ΑρχικήinetΗ Microsoft θα επιτρέψει σε όλους να δοκιμάσουν το Google Chrome Browser...

Η Microsoft θα επιτρέψει σε όλους να δοκιμάσουν το Google Chrome Browser της

MicrosoftΗ Microsoft ανήγγειλε στα τέλη του 2018 ότι θα παραιτηθεί από το EdgeHTML και θα προωθήσει το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στο Chromium engine, δημιουργώντας τεχνικά το δικό της πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Και ενώ η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε η ανανεωμένη εφαρμογή θα μπορούσε να αρχίσει να λειτουργεί, αποκάλυψε ότι μια προεπισκόπηση του νέου Edge θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019.

Με όλους τώρα να περιμένουν να δημιουργηθεί αυτή η προεπισκόπηση, αρχικά θεωρήθηκε ότι η εταιρεία θα συνδέσει αυτή την πρόωρη κυκλοφορία στο πρόγραμμα Windows Insider.

Ωστόσο, όπως ανακαλύφθηκε πρόσφατα, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς η Microsoft θέλει να κυκλοφορήσει ένα αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης, που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δει ποιο είναι το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge βασισμένο στο Chromium.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για σταθερή έκδοση

“Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά σχεδιάζουμε να το διαθέσουμε ως ξεχωριστή λήψη, έτσι ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε είτε έχετε είτε όχι πρόσβαση στο Windows Insider builds”, δήλωσε ένας μηχανικός της Microsoft στο reddit.

Πρόσθεσε επίσης ότι μια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει η προεπισκόπηση του Microsoft Edge δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, αν και αναμένεται να ακολουθήσει μια ανακοίνωση τους πρώτους μήνες αυτού του έτους.

“Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της προεπισκόπησης το συντομότερο δυνατόν – η αρχή του 2019 εξακολουθεί να είναι η πρώτη μας επιλογή, αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη προεπισκόπηση θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία, έτσι δεν είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε για κάτι περισσότερο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι!”

Η εταιρεία δεν έχει μοιραστεί ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του τελικού Edge που θα βασίζεται στο Chromium, αλλά πιστεύεται ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί το φθινόπωρο, όταν θα ολοκληρωθεί η επόμενη σημαντική ενημέρωση λειτουργικού συστήματος για τα Windows 10. Η επερχόμενη ενημέρωση του Απριλίου 2019 θα κυκλοφορήσει με την τρέχουσα έκδοση του Microsoft Edge ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS