Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:29
Αρχική inet Οι καλύτερες υπηρεσίες προστασίας της ταυτότητας για το 2019

Οι καλύτερες υπηρεσίες προστασίας της ταυτότητας για το 2019

ταυτότητας Το 2017 εκατομμύρια Αμερικανοί έπεσαν θύματα κλοπής της ταυτότητας τους (διαφόρων προσωπικών στοιχείων), που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια 16,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Javelin Strategy & Research.

Γιατί οι υπηρεσίες προστασίας ταυτότητας είναι σημαντικές;

Στις μέρες είναι σύνηθες φαινόμενο η παραβίαση και διαρροή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών. Μπορείτε να κάνετε  πολλά πράγματα για να προστατέψετε την ταυτότητά σας. Μερικά από αυτά είναι ο τακτικός έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών, των πιστωτικών καρτών και η λήψη μιας πιστωτικής έκθεσης. Όλα αυτά όμως, μπορεί να είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθά μια υπηρεσία προστασίας της ταυτότητάς σας. Αυτές οι υπηρεσίες ελέγχουν προσωπικές πληροφορίες και στέλνουν ειδοποιήσεις, αν αντιληφθούν κάποια ύποπτη κίνηση.

Οι έξι υπηρεσίες που παρουσιάζονται παρακάτω (με βάση τα στοιχεία μιας έρευνας) έχουν αρκετά κοινά στοιχεία: παρακολούθηση αρχείων, τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών και ύποπτων κινήσεων. Επίσης όλες οι υπηρεσίες στέλνουν ειδοποιήσεις (email, SMS), διαθέτουν εφαρμογές iOS και Android, και αν κλαπούν προσωπικές πληροφορίες σας φροντίζουν για την αποκατάστασή τους. Ωστόσο, οι υπηρεσίες προστασίας ταυτότητας διαφέρουν και σε αρκετά σημεία ως προς τις παροχές τους. Επιπλέον, μόνο δύο από αυτές παρέχουν τον έλεγχο ταυτότητας δυο παραγόντων για την προστασία των λογαριασμών σας.

IdentityForce UltraSecure + Credit

Η υπηρεσία IdentityForce UltraSecure + Credit συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Παρέχει εξαιρετική προστασία χωρίς να χρειάζεται να δώσετε πάρα πολλά χρήματα. Κάθε τρεις μήνες ανανεώνονται τα credit scores και οι εκθέσεις. Αν εξαιρέσουμε τους επενδυτικούς λογαριασμούς, όλοι οι άλλοι προσωπικοί λογαριασμοί ελέγχονται. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιστροφής κλεμμένων κεφαλαίων. Η υπηρεσία IdentityForce περιλαμβάνει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την πιο αποτελεσματική προστασία του λογαριασμού σας. Ωστόσο, οι ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS δεν είναι πολύ συχνές.

LifeLock Ultimate Plus 

Η LifeLock Ultimate Plus είναι από τις πιο ακριβές υπηρεσίες, αλλά αξίζει τα λεφτά της αφού παρακολουθεί τα περισσότερα είδη δεδομένων. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιστροφής κλεμμένων κεφαλαίων. Ωστόσο, η LifeLock δεν παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Identity Guard Platinum

Η Identity Guard Platinum ενημερώνει τις εκθέσεις της κάθε μήνα. Διαθέτει επίσης διάφορες βοηθητικές εφαρμογές, μια εκ των οποίων είναι το λογισμικό προστασίας από ιούς. Υπάρχει επίσης κάλυψη σε περίπτωση κλοπής της ταυτότητάς σας. Η Identity Guard σχεδιάζει να εφαρμόσει την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Watson της IBM. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύει στην πιο αποτελεσματική προστασία των προσωπικών πληροφοριών των πελατών της. Ωστόσο, ένα μεγάλο μειονέκτημα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ότι δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα των πιστωτικών καρτών ή των τραπεζικών λογαριασμών σας.

IDShield Individual

Η IDShield είναι ιδανική για οικογένειες. Ελέγχει τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες, ειδοποιεί σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων και άλλα. Επίσης, προσφέρει κάλυψη για κλεμμένα κεφάλαια και διερευνά την υπόθεση σε περίπτωση κλοπής ταυτότητας.

Credit Sesame Platinum Protection 

Η Credit Sesame παρέχει δωρεάν οικονομικές συμβουλές μέσω διαδικτύου. Ωστόσο δεν είναι τόσο αποτελεσματική στην προστασία της ταυτότητας. Η Credit Sesame Platinum Protection προσφέρει μηνιαίες εκθέσεις και παρακολουθεί σχεδόν όλα τα είδη λογαριασμών. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι το website έχει πολλές διαφημίσεις, κάτι που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αρκετά ενοχλητικό.

ID Watchdog

Η υπηρεσία ID Watchdog παρέχει προστασία ταυτότητας σε πολύ βασικό επίπεδο. Αυτή η υπηρεσία παρακολουθεί τα αρχεία σας αλλά σας επιτρέπει να βλέπετε νέες αναφορές μια φορά το χρόνο. Ελέγχει ύποπτες δραστηριότητες αλλά δεν παρακολουθεί την πιστωτική κάρτα ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Ωστόσο, η ID Watchdog σάς επιτρέπει να εξασφαλίζετε τον λογαριασμό σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.