ΑρχικήsecurityΟι καλύτερες υπηρεσίες προστασίας της ταυτότητας για το 2019

Οι καλύτερες υπηρεσίες προστασίας της ταυτότητας για το 2019

ταυτότητας Το 2017 εκατομμύρια Αμερικανοί έπεσαν θύματα κλοπής της ταυτότητας τους (διαφόρων προσωπικών στοιχείων), που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια 16,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Javelin Strategy & Research.

Γιατί οι υπηρεσίες προστασίας ταυτότητας είναι σημαντικές;

Στις μέρες είναι σύνηθες φαινόμενο η παραβίαση και διαρροή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών. Μπορείτε να κάνετε  πολλά πράγματα για να προστατέψετε την ταυτότητά σας. Μερικά από αυτά είναι ο τακτικός έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών, των πιστωτικών καρτών και η λήψη μιας πιστωτικής έκθεσης. Όλα αυτά όμως, μπορεί να είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθά μια υπηρεσία προστασίας της ταυτότητάς σας. Αυτές οι υπηρεσίες ελέγχουν προσωπικές πληροφορίες και στέλνουν ειδοποιήσεις, αν αντιληφθούν κάποια ύποπτη κίνηση.

Οι έξι υπηρεσίες που παρουσιάζονται παρακάτω (με βάση τα στοιχεία μιας έρευνας) έχουν αρκετά κοινά στοιχεία: παρακολούθηση αρχείων, τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών και ύποπτων κινήσεων. Επίσης όλες οι υπηρεσίες στέλνουν ειδοποιήσεις (email, SMS), διαθέτουν εφαρμογές iOS και Android, και αν κλαπούν προσωπικές πληροφορίες σας φροντίζουν για την αποκατάστασή τους. Ωστόσο, οι υπηρεσίες προστασίας ταυτότητας διαφέρουν και σε αρκετά σημεία ως προς τις παροχές τους. Επιπλέον, μόνο δύο από αυτές παρέχουν τον έλεγχο ταυτότητας δυο παραγόντων για την προστασία των λογαριασμών σας.

IdentityForce UltraSecure + Credit

Η υπηρεσία IdentityForce UltraSecure + Credit συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Παρέχει εξαιρετική προστασία χωρίς να χρειάζεται να δώσετε πάρα πολλά χρήματα. Κάθε τρεις μήνες ανανεώνονται τα credit scores και οι εκθέσεις. Αν εξαιρέσουμε τους επενδυτικούς λογαριασμούς, όλοι οι άλλοι προσωπικοί λογαριασμοί ελέγχονται. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιστροφής κλεμμένων κεφαλαίων. Η υπηρεσία IdentityForce περιλαμβάνει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την πιο αποτελεσματική προστασία του λογαριασμού σας. Ωστόσο, οι ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS δεν είναι πολύ συχνές.

LifeLock Ultimate Plus 

Η LifeLock Ultimate Plus είναι από τις πιο ακριβές υπηρεσίες, αλλά αξίζει τα λεφτά της αφού παρακολουθεί τα περισσότερα είδη δεδομένων. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιστροφής κλεμμένων κεφαλαίων. Ωστόσο, η LifeLock δεν παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Identity Guard Platinum

Η Identity Guard Platinum ενημερώνει τις εκθέσεις της κάθε μήνα. Διαθέτει επίσης διάφορες βοηθητικές εφαρμογές, μια εκ των οποίων είναι το λογισμικό προστασίας από ιούς. Υπάρχει επίσης κάλυψη σε περίπτωση κλοπής της ταυτότητάς σας. Η Identity Guard σχεδιάζει να εφαρμόσει την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Watson της IBM. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύει στην πιο αποτελεσματική προστασία των προσωπικών πληροφοριών των πελατών της. Ωστόσο, ένα μεγάλο μειονέκτημα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι ότι δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα των πιστωτικών καρτών ή των τραπεζικών λογαριασμών σας.

IDShield Individual

Η IDShield είναι ιδανική για οικογένειες. Ελέγχει τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες, ειδοποιεί σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων και άλλα. Επίσης, προσφέρει κάλυψη για κλεμμένα κεφάλαια και διερευνά την υπόθεση σε περίπτωση κλοπής ταυτότητας.

Credit Sesame Platinum Protection 

Η Credit Sesame παρέχει δωρεάν οικονομικές συμβουλές μέσω διαδικτύου. Ωστόσο δεν είναι τόσο αποτελεσματική στην προστασία της ταυτότητας. Η Credit Sesame Platinum Protection προσφέρει μηνιαίες εκθέσεις και παρακολουθεί σχεδόν όλα τα είδη λογαριασμών. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι το website έχει πολλές διαφημίσεις, κάτι που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αρκετά ενοχλητικό.

ID Watchdog

Η υπηρεσία ID Watchdog παρέχει προστασία ταυτότητας σε πολύ βασικό επίπεδο. Αυτή η υπηρεσία παρακολουθεί τα αρχεία σας αλλά σας επιτρέπει να βλέπετε νέες αναφορές μια φορά το χρόνο. Ελέγχει ύποπτες δραστηριότητες αλλά δεν παρακολουθεί την πιστωτική κάρτα ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Ωστόσο, η ID Watchdog σάς επιτρέπει να εξασφαλίζετε τον λογαριασμό σας με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS