ΑρχικήHow ToΜετατροπή άρθρων της Wikipedia σε ακαδημαϊκές εργασίες με ένα κλικ!

Μετατροπή άρθρων της Wikipedia σε ακαδημαϊκές εργασίες με ένα κλικ!

Η Wikipedia είναι από τις καλύτερες εφευρέσεις στον τομέα της πληροφορίας. Όλες οι γνώσεις είναι άμεσα διαθέσιμες με ένα μόνο κλικ, κάτι που κάνει την διαδικασία της ενημέρωσης πανεύκολη.

Wikipedia

Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα site, που μετατρέπει τα άρθρα της Wikipedia σε πραγματικά ακαδημαϊκά άρθρα. Μπορείτε αν θέλετε να τραβήξετε screenshot, μπορείτε να το επικαλεστείτε για στήριξη του επιχειρήματός σας και μπορείτε ακόμα να στείλετε το link σε κάποιον καθηγητή αν είστε στο σχολείο ή αν σπουδάζετε. Αυτό το site ονομάζεται M-Journal και λειτουργεί πολύ απλά.

Το M-Journal δημιουργήθηκε από τον οργανισμό ψηφιακών προϊόντων MSCHF, ο οποίος πριν καιρό κυκλοφόρησε το Netflix Hangouts, την επέκταση του Chrome που κάνει να μοιάζει σαν να βρίσκεστε σε μια επίσημη κλήση, ώστε να μπορείτε να δείτε κάποιο show όποτε θέλετε.

Αυτό που έκανε η MSCHF ήταν να αναδημοσιεύσει το σύνολο της Wikipedia στο δικό της ακαδημαϊκό περιοδικό. Εάν μεταβείτε στο site, μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε άρθρο της Wikipedia ή να επικολλήσετε ένα link και θα δημιουργήσει μια αναφορά που θα αναφέρεται στο M-Journal της MSCHF και όχι στη Wikipedia.

Wikipedia

Τα αποτελέσματα δεν είναι απολύτως πειστικά, κάτι που ίσως δημιουργεί επιπλέον άγχος για την πιθανότητα να το αντιληφθεί κάποιος, αλλά σίγουρα δε μιλάμε για μια κακή προσπάθεια.

Αυτό δεν είναι το πρώτο εργαλείο που έχει κάνει η MSCHF με σκοπό να «βοηθήσει» τους φοιτητές της Αμερικής. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησε το “Times Newer Roman”, το οποίο είναι γραμματοσειρά που κάνει την Times New Roman λίγο μεγαλύτερη για να κάνει και τις εργασίες σας λίγο μεγαλύτερες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε ότι η MSCHF συνήθως κυκλοφορεί ένα νέο project κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα. Φυσικά δεν ανέφερε ποιο είναι το επόμενο, εκτός από το ότι έχει να κάνει με παπούτσια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS