ΑρχικήHow ToΠως να εγκαταστήσετε ένα αρχείο .watchface στο Apple Watch

Πως να εγκαταστήσετε ένα αρχείο .watchface στο Apple Watch

Το Apple Watch σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα faces του ρολογιού ώστε να εμφανίζονται όλα τα είδη των χρήσιμων πληροφοριών. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να πάρετε αυτά τα προσαρμοσμένα σχέδια απευθείας από το ρολόι κάποιου; Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Apple Watch face κάποιου άλλου.

apple watch

Τι είναι ένα αρχείο .watchface;

Μπορείτε να μοιραστείτε προσαρμοσμένα Apple Watch faces χρησιμοποιώντας ένα αρχείο .watchface. Αυτό το αρχείο περιέχει ένα πρότυπο με πληροφορίες όπως η βάση του ρολογιού που χρησιμοποιείτε, τα χρώματα και τις επιλογές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον σχεδιασμό.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα αρχεία .watchface που δημιουργούνται δεν περιέχουν τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη. Έτσι, ένα apple watch δεν θα περιλαμβάνει τα ιατρικά δεδομένα του χρήστη. Όταν το face εφαρμόζεται στο δικό σας ρολόι, τα δεδομένα προσωπικής δραστηριότητας και το πρόγραμμα σας θα χρησιμοποιηθούν αντ’ αυτού.

Όταν μοιράζεστε το Apple Watch face με κάποιο άλλο άτομο, δημιουργείται και αποστέλλεται ένα αρχείο .watchface. Πιθανότατα θα δείτε αυτό το αρχείο μόνο εάν κάνετε κοινή χρήση εκτός των υπηρεσιών της Apple όπως το iMessages ή το AirDrop. Αυτή η μορφή αρχείου είναι χρήσιμη, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση των σχεδίων σας μέσω άλλων μεθόδων.

Εγκατάσταση του αρχείου .watchface στο Apple Watch

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αρχεία .watchface στο ρολόι σας χρησιμοποιώντας το iPhone σας. Ο τρόπος εγκατάστασης αυτών των αρχείων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο το άλλο πρόσωπο μοιράζεται το σχέδιο του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε μόνο πάνω στο Watch face που σας έχει σταλεί σε μια συνομιλία και η εφαρμογή Watch θα ανοίξει και θα σας ζητήσει να το προσθέσετε εμφανίζοντας το μήνυμα “Add to My Faces”.

Εάν έχετε το αρχείο .watchface σε ένα email, εντοπίστε το email στο iPhone σας και πατήστε στο συνημμένο αρχείο .watchface. Η εφαρμογή Watch θα ανοίξει και θα σας ζητήσει να προσθέσετε το face στο ρολόι σας. Το ίδιο ισχύει για εφαρμογές messenger όπως το WhatsApp ή το Facebook messenger: Αγγίξτε το αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής Watch.

Εάν έχετε το αρχείο .watchface στο Mac σας, το AirDrop είναι η πιο γρήγορη μέθοδος μεταφοράς. Κάντε δεξί κλικ (ή Control + κλικ) στο αρχείο και επιλέξτε Share > AirDrop. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε το iPhone σας. Εάν δεν βλέπετε το iPhone σας, βεβαιωθείτε ότι το AirDrop είναι ενεργοποιημένο και ορατό.

Όταν λάβετε το αρχείο στο iPhone σας, θα σας ζητηθεί να το ανοίξετε στην επιλογή των εφαρμογών σας. Πατήστε “Watch” στο επάνω μέρος της λίστας για να το ανοίξετε απευθείας στην εφαρμογή Watch και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το προσθέσετε στα face σας. Θα μπορούσατε επίσης να αποθηκεύσετε το αρχείο στο Apple Notes για Mac και, στη συνέχεια, να ανοίξετε την αντίστοιχη σημείωση στο iPhone σας.

Για χρήστες Windows, το AirDrop δεν είναι επιλογή. Σας συνιστούμε να τοποθετήσετε το αρχείο σε μια πλατφόρμα αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive ή το iCloud Drive για Windows. Αφού ανεβάσετε το αρχείο, ανοίξτε την αντίστοιχη εφαρμογή στο iPhone σας και ανοίξτε το αρχείο στην εφαρμογή Watch για να το προσθέσετε στα face σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS