ΑρχικήinetΗ Amazon κάνει τη λειτουργία Alexa Conversations γενικά διαθέσιμη

Η Amazon κάνει τη λειτουργία Alexa Conversations γενικά διαθέσιμη

Η Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη γενική διαθεσιμότητα της λειτουργίας Alexa Conversations, ενός dialog manager βασισμένου στο deep learning για το Alexa Skills Kit. Το εργαλείο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε preview το 2019, βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πιο φυσικές συνομιλίες με τους πελάτες.

“Η φυσική γλώσσα είναι στην πραγματικότητα κάτι πολύ δύσκολο για να το μιμηθείς”, δήλωσε ο Nedim Fresko, εκπρόσωπος της Alexa Devices and Developer Technologies της Amazon, στο ZDNet πέρυσι. “Όταν οι άνθρωποι μιλούν φυσικά, αλλάζουν θέμα και κάνουν αναφορές με βάση τα συμφραζόμενα σε πράγματα που είπαν. Μερικές φορές υπερπροσφέρουν πληροφορίες και άλλες φορές τις παραλείπουν – αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν οι προγραμματιστές.”

Για να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία Alexa Conversations, οι προγραμματιστές δίνουν στην Amazon μερικά δείγματα φράσεων των συνομιλιών τους, καθώς και ορισμένα API που εφαρμόζουν τις υπηρεσίες που προσπαθούν να αποκτήσουν. Από αυτά τα δείγματα, το σύστημα AI της Amazon προσπαθεί να προβλέψει όλες τις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης. Μειώνει το ποσό του back end κώδικα που πρέπει να δημιουργήσουν οι προγραμματιστές και τον αριθμό των εκπαιδευτικών δεδομένων που πρέπει να παρέχουν.

Alexa Conversations

Από την παρουσίαση και τη μετάβαση σε beta, χιλιάδες προγραμματιστές έχουν δοκιμάσει το Alexa Conversations, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εμπορικών brand όπως το iRobot.

Με βάση το beta feedback, το Αlexa Conversations έχει πλέον βελτιωμένα μηνύματα σφάλματος, καθώς και dialog cloning, νέα υποστήριξη command line interface και βελτιωμένα authoring workflows.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS