ΑρχικήinetHuawei: Τα wearables γίνονται διαθέσιμα και για άλλες εφαρμογές

Huawei: Τα wearables γίνονται διαθέσιμα και για άλλες εφαρμογές

Ενώ η διαμάχη μεταξύ της Huawei και των ΗΠΑ συνεχίζεται ακάθεκτη, η εταιρεία φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά στον τομέα των wearables. Παρόλο που πέρυσι η εταιρεία smartphone σημείωσε πτώση 42,4% στις αποστολές, ο όγκος αποστολών για το smartwatch της αυξήθηκε κατά 90% σε ετήσια βάση στην Κίνα και την Ασία και 50% παγκοσμίως. Ως αποτέλεσμα, η Huawei φέρεται να περιορίζει την παραγωγή smartphone της φέτος και να επενδύει περισσότερο στα wearables της, τα οποία υποστηρίζουν τώρα και εφαρμογές τρίτων για περαιτέρω ώθηση των πωλήσεων.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα έξυπνα ρολόγια της Huawei εκτελούν το λειτουργικό σύστημα LiteOS, το οποίο είναι δημιούργημα της εταιρείας και χρησιμοποιείται στις συσκευές της Huawei. Προς το παρόν δεν υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων. Ωστόσο ξεκινώντας από σήμερα, η εταιρεία ανοίγει σταδιακά το οικοσύστημα των wearables της σε τρίτους προγραμματιστές, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές. Μάλιστα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη δημοφιλή εφαρμογή γυμναστικής “Fitify” για το Watch GT 2 Pro.

Η Huawei ανακοίνωσε επίσης ότι είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με ανεξάρτητους προγραμματιστές και εταιρείες, για να μεταφέρει τις εφαρμογές τους στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των συσκευών της.

Σε μια δήλωση για το θέμα, ο Derek Yu, VP Huawei CEE & Nordic στο Huawei Consumer Business Group, δήλωσε: «Είμαστε ήδη ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στα wearables, που κερδίζει γρήγορα μερίδιο αγοράς γι’ αυτή την κατηγορία σε πολλές γεωγραφικές περιοχές. Το τρίτο τρίμηνο του 2020, στείλαμε 10,7 εκατομμύρια προϊόντα παγκοσμίως, με μερίδιο αγοράς 19,5%. Κάνοντας το Fitify την πρώτη μας εφαρμογή τρίτων για τα wearable προϊόντα μας, στέλνουμε ένα μήνυμα σε πολλούς άλλους προγραμματιστές εφαρμογών υψηλής ποιότητας. Τα wearables μας γίνονται απίστευτα δημοφιλή και μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συμμετοχή σας στο Huawei AppGallery και το φορητό οικοσύστημα.»

Για να προσελκύσει περαιτέρω τους προγραμματιστές, η Huawei σχεδιάζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση επιχειρησιακής υποστήριξης πλήρους φάσματος για όλους τους παρόχους περιεχομένου εφαρμογών, καλύπτοντας ολόκληρο τον κύκλο από ιδεολογία, ανάπτυξη και διανομή έως λειτουργία και ανάλυση δεδομένων. Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μοναδικά πακέτα ενσωμάτωσης, για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να μεγιστοποιήσουν την καταχώριση AppGallery για τις εφαρμογές τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS