ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram

Το Telegram διαθέτει μια δυνατότητα που διαγράφει αυτόματα τον λογαριασμό σας εάν δεν έχετε συνδεθεί για έξι μήνες. Ωστόσο, κατά κάποιο περίεργο λόγο, δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας στο Telegram από την εφαρμογή. Για αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το website του Τelegram.

Telegram

Πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει επιστροφή μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Τelegram, χάνετε όλα τα μηνύματα, τις μυστικές συνομιλίες, τις ομάδες, τα κανάλια, τα πολυμέσα και πολλά άλλα. Πριν ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά μέσα και τα μηνύματά σας.

Το Telegram στέλνει έναν κωδικό επιβεβαίωσης στην εφαρμογή Τelegram κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαγραφής, οπότε θα χρειαστείτε την εφαρμογή Telegram εγκατεστημένη στο iPhone ή στο Android smartphone σας.

Αφού βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στον ιστότοπο του Τelegram χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας. Από εδώ, μπορείτε να διαγράψετε ή να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Εδώ, εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας (μαζί με τον κωδικό της χώρας σας) και κάντε κλικ στο κουμπί “Next”.

Telegram

Το Τelegram θα στείλει τώρα έναν κωδικό επιβεβαίωσης στην εφαρμογή Telegram. Ανοίξτε την εφαρμογή του Τelegram στο iPhone ή την Android συσκευή σας και επιλέξτε τη συνομιλία από το Telegram στην κορυφή.

Στο μήνυμα, θα δείτε έναν κωδικό επιβεβαίωσης. Αντιγράψτε το.

Επιστρέψτε στον ιστότοπο του Telegram. Εδώ, εισαγάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης και επιλέξτε το κουμπί “Sign in”.

Telegram

Θα δείτε τώρα τα εργαλεία διαχείρισης λογαριασμού. Από εδώ, κάντε κλικ στο link “Delete Account”.

Ο ιστότοπος του Τelegram θα σας ρωτήσει εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να δώσετε έναν λόγο αποχώρησης εάν θέλετε. Κάντε κλικ στο κουμπί “Delete My Account” για να συνεχίσετε.

Telegram

Τώρα θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα που ζητά μια τελική επιβεβαίωση. Πριν πατήσετε το κουμπί της διαγραφής, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Telegram, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε ξανά χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό για μερικές ημέρες. Κάντε κλικ στο κουμπί “Yes, Delete My Account” για επιβεβαίωση.

Telegram

Ο λογαριασμός σας στο Telegram θα διαγραφεί και τα δεδομένα του Telegram δεν θα είναι προσβάσιμα από την εφαρμογή.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS