ΑρχικήReviewsVolume Styles: Τo app που αλλάζει στυλ στο volume panel της Android...

Volume Styles: Τo app που αλλάζει στυλ στο volume panel της Android συσκευής σας

Το volume panel (πίνακας ελέγχου έντασης ήχου) των Android συσκευών έχει υποστεί κατά καιρούς πολλές αλλαγές. Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν εύκολα στις εκάστοτε αλλαγές καθώς αυτές διέφεραν σε κάθε συσκευή με βάση την αισθητική του σχεδιασμού που προβλεπόταν σε καθεμία από αυτές από τον OEM (Original Εquipment Μanufacturer) της. Για αυτό τον λόγο, έχουν κυκλοφορήσει πολλά σχέδια για το volume panel, τα οποία όμως δεν επέτρεπαν στους χρήστες να του δώσουν μία διαφορετική μορφή από αυτή που προβλεπόταν από τον OEM της συσκευής. Λύση σε αυτό δίνει το Volume Styles, ένα app που δημιουργήθηκε από το ανώτερο μέλος της XDA, TomBaley1, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάξουν την μορφή του volume panel στην Android συσκευή τους, με πολλές διαφορετικές προσαρμογές.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα προϋπάρχοντα στυλ που διατίθενται στο app, όπως αυτά των Stock Android, Samsung One UI, iOS, MIUI, OxygenOS, EMUI, Wave design, Windows 10, Android Horizontal, Elastic design και Emoji design. Επιπλέον, το Volume Styles app προσφέρει ορισμένες επιλογές επί πληρωμή, όπως είναι για παράδειγμα η προσαρμογή πλήρους χρώματος και η ρύθμιση για αυτόματο άνοιγμα του volume panel. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι πιο προσιτές και καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των χρηστών. Ειδικότερα, αφού επιλέξουν το κύριο στυλ, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τα ακόλουθα:

  • Να ενεργοποιήσουν, εάν επιθυμούν, τη λειτουργία του dark mode.
  • Να αλλάξουν την γωνία του panel.
  • Να μετακινήσουν το panel προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.
  • Να επιλέξουν τους τύπους slider που θα είναι ορατά ή κρυφά.
  • Να αλλάξουν το χρονικό όριο εμφάνισης του panel.
  • Να επιλέξουν την θέση των sliders, στο πάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής.
  • Να αλλάξουν την δόνηση που ακούγεται όταν επιλέγουν μία συντόμευση στο panel.
  • Να αλλάξουν την αυτόματη φωτεινότητα.
  • Να θολώσουν το background του panel.

Οι ρυθμίσεις αυτού του app επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν εκείνοι τον έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας του volume panel στην Android συσκευή τους.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS