ΑρχικήinetΗ Livermorium επιχειρεί να κατασκευάσει ένα νέο slider phone

Η Livermorium επιχειρεί να κατασκευάσει ένα νέο slider phone

sliderΣτο χώρο των επενδύσεων, τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Και ορισμένα project, που αρχικά μοιάζουν πολλά υποσχόμενα, καταλήγουν να αποτυγχάνουν, όταν οι επενδυτές και οι υποστηρικτές τους αποφασίζουν να τα εγκαταλείψουν. Αυτό συνέβη και με το Moto Mod, το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να δει το «φως της μέρας». Η μικρή start-up επιχείρηση Livermorium, η οποία δεν κατάφερε τελικά να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο slider QWERTY Moto Mod, αποφάσισε τώρα να ξεκινήσει ένα άλλο slider-phone.

Αυτό πιθανόν να μην είναι κάτι καινούριο ​για όποιον παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ιστορία του Moto Mods από πέρυσι. Η Livermorium υποσχέθηκε να κατασκευάσει το δικό της τηλέφωνο με ενσωματωμένο slider, το οποίο όμως είχε δηλώσει πως θα κυκλοφορούσε στα τέλη του 2018, μια ημερομηνία που έχει πλέον παρέλθει.

Ωστόσο είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Πλέον η Livermorium ονομάζεται “F (x) Technology” και μόλις μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο slider phone της. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, πολλά από τα κομμάτια είναι ακόμα άγνωστα, αλλά η εταιρεία αποκαλύπτει ότι θα χρησιμοποιήσει μια bezel-less οθόνη 6 ιντσών χωρίς εγκοπή.

Όσο για το slider, θα χρησιμοποιηθεί ένας μηχανισμός που θα τοποθετεί την οθόνη σε γωνία όταν ανοίγει. Τα πλήκτρα θα σχεδιαστούν ώστε να διευκολύνουν την πληκτρολόγηση με τον αντίχειρα, με τα γράμματα περισσότερο ή λιγότερο συγκεντρωμένα στη μέση και ένα πλήκτρο Ctrl και στις δύο πλευρές. Τα πλήκτρα θα διαθέτουν επίσης οπίσθιο φωτισμό, ώστε η πληκτρολόγηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού να μην αποτελεί πρόβλημα.

Η F(x) Technology φαίνεται να ακολουθεί μια παρόμοια προσέγγιση με την Planet Computing και το Gemini PDA της και έχει ως στόχο τη συμβατότητα τόσο με το λειτουργικό σύστημα Android όσο και με το Sailfish OS του Jolla. Το Lineage OS, ο διάδοχος του δημοφιλούς CyanogenMod ROM, στοχεύει στην ενσωμάτωση της εμπειρίας του vanilla Android, που θα χρησιμοποιηθεί στη συσκευή. Η κυκλοφορία έχει πλέον ωθηθεί στο πρώτο τέταρτο του 2019, γεγονός που τους δίνει περιθώριο λίγο περισσότερο από δύο μήνες στην εταιρεία, για να ολοκληρώσει τις εργασίες της και να παρουσιάσει ένα ελκυστικό πακέτο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS