ΑρχικήinetCOVID-19: Η Google κάνει τις εγκαταστάσεις της κλινικές εμβολιασμού

COVID-19: Η Google κάνει τις εγκαταστάσεις της κλινικές εμβολιασμού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google Sundar Pichai δήλωσε τη Δευτέρα ότι η εταιρεία θα διαθέσει τις εγκαταστάσεις της για να γίνουν κλινικές εμβολιασμού για τον COVID-19, καθώς οι τεχνολογικοί γίγαντες στοχεύουν στην επιτάχυνση των προσπαθειών διανομής στις ΗΠΑ.

Η Google είπε ότι συνεργάζεται με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης One Medical για τις κλινικές, τις οποίες θα ανοίξει “ανάλογα με τις ανάγκες” σε κτίρια, χώρους στάθμευσης και ανοιχτούς χώρους.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τοπικούς αξιωματούχους και αρχές δημόσιας υγείας στις πόλεις Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον για να δημιουργήσει τις κλινικές μόλις καταστούν διαθέσιμες αρκετές δόσεις των εμβολίων.

Google COVID-19

Η Google εντάσσεται σε μια αυξανόμενη λίστα τεχνολογικών γιγαντιαίων εταιρειών που προσφέρουν τα σε μεγάλο βαθμό αχρησιμοποίητα ακίνητα τους για βοήθεια στη διανομή των εμβολίων, καθώς η πλειονότητα των υπαλλήλων τους συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι. Την περασμένη εβδομάδα η Amazon προσέφερε τις εγκαταστάσεις της, ζητώντας εμβόλια για τους βασικούς εργαζόμενους της εταιρείας, τα κέντρα δεδομένων και τα καταστήματα Whole Foods. Η Microsoft δήλωσε επίσης ότι θα ανοίξει την πανεπιστημιούπολη της στο Redmond της Ουάσινγκτον για εμβολιασμούς.

Ο Biden έχει δεσμευτεί ότι θα χορηγηθούν 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου εντός των πρώτων 100 ημερών της διοίκησης του. Ο COVID-19 σκότωσε περισσότερους από 418.000 Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Google κατά καιρούς αγωνίστηκε κατά του περιεχομένου anti-vax στις πλατφόρμες της. Το YouTube, το οποίο ανήκει στην Google, τον Οκτώβριο απαγόρευσε την παραπληροφόρηση σχετικά με τους εμβολιασμούς για τον COVID-19, καταργώντας περιεχόμενο που ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο θα εμφυτεύσει ένα μικροτσίπ στο σώμα των ανθρώπων ή θα προκαλέσει στειρότητα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS