ΑρχικήUpdatesΤο Netflix προσφέρει αναβάθμιση ήχου «ποιότητας στούντιο» στα Android

Το Netflix προσφέρει αναβάθμιση ήχου «ποιότητας στούντιο» στα Android

Μην εκπλαγείτε εάν το Netflix ο ήχος ακούγεται καλύτερος την επόμενη φορά που θα κάνετε ένα μαραθώνιο με σειρές στο Android τηλέφωνο σας. Το Netflix έχει αναβαθμίσει το Android app του προσθέτοντας υποστήριξη xHE-AAC που θα φέρει ήχο “ποιότητας studio” στις συσκευές Android – αυτό σημαίνει ότι ο ήχος “ποιότητας στούντιο” θα σας βοηθήσει να δείτε την αγαπημένη σας ταινία όπου θέλετε χωρίς να σας έχετε πρόβλημα με τον ήχο.

Netflix Android

Η νέα μορφή προσφέρει ένα μεταβλητό ρυθμό bit που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου όταν το επιτρέπει η σύνδεση σας στο internet. Η διαχείριση της έντασης, εν τω μεταξύ, αποτρέπει τις αλλαγές της έντασης του ήχου και αντισταθμίζει τα θορυβώδη περιβάλλοντα χωρίς τον κίνδυνο του clipping των πιο δυνατών ήχων. Θα μπορείτε να ακούτε τον ήχο από τα ηχεία του τηλεφώνου σας χωρίς να προσπαθείτε να κατανοήσετε τον διάλογο.

Θα χρειαστείτε μια συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie ή μεταγενέστερο για να χρησιμοποιήσετε το xHE-AAC. Αν και μπορεί η διαφορά στον ήχο να μην σας φαίνεται πολύ χρήσιμη αφού βρίσκεστε συνέχεια στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας, θα μπορούσε να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν βαριέστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και είστε αποφασισμένοι να δείτε εκεί την ταινία σας.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS