ΑρχικήTop PicksFlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους Εξ ορισμού, οι εικόνες είναι ελκυστικές, ευκολότερες στην κατανόηση και στη απομνημόνευση από τα κείμενα. Το βίντεο είναι κατάλληλο αλλά και ελκυστικό για όλα τα είδη κοινού. Δεν είναι μόνο εύκολο να συμπεριληφθεί σε ιστολόγια και ιστοτόπους, αλλά και στην κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα και τη δημιουργία αφοσίωσης.

Σήμερα, το FlexClip 2.0 προσφέρει μια νέα λύση σε όλους τους αρχάριους με το marketing που θέλουν να δημιουργήσουν το επιχειρηματικό τους περιεχόμενο. Είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία για όσους θέλουν να επεξεργαστούν βίντεο για την επιχείρησή τους από το μηδέν.

FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

“Το τελευταίο μας FlexClip update είναι μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δημιουργούν τα βίντεό τους”, σχολίασε ο Lin Xiao, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του FlexClip. “Εάν έχετε μια ιδέα και θέλετε να την μετατρέψετε σε βίντεο, το FlexClip σας δίνει την λύση.”

Το FlexClip 2.0 λειτουργεί από το πρόγραμμα περιήγησης και είναι εξαιρετικό για όσους μαθαίνουν πώς να επεξεργάζονται βίντεο. Τα αναδυόμενα παράθυρα εξηγούν πώς να επεξεργάζεστε βίντεο και είναι χρήσιμα για πλοήγηση σε άγνωστες περιοχές. Με τη βοήθεια των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και guide έχετε μια γρήγορη προσαρμογή στο FlexClip 2.0.

Πώς λειτουργεί το FlexClip 2.0

Με το FlexClip video maker, μπορείτε να περικόψετε, να συμπιέσετε, να μετατρέψετε βίντεο για κοινωνικά δίκτυα και να κάνετε εγγραφή με κάμερα web. Βασικό του στοιχείο είναι η δημιουργία και επεξεργασία βίντεο. Για να κατανοήσετε σταδιακά πώς λειτουργεί το FlexClip 2.0, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα. Το πρώτο είναι ότι χρειάζεστε επίσημη εγγραφή εάν θέλετε να κατεβάσετε το τελικό βίντεο.

Αφού πατήσετε “Make a Free Video” θα φτάσετε στη σελίδα των templates που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε με video templates που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε χωρίς template κάνοντας κλικ στο “Start from Scratch”.

Παρέχει μια σειρά templates στα οποία κάθε χρήστης μπορεί να τα προσαρμόσει στο δικό του μέτρο. Αναφερόμαστε στα χρώματα και τις θέσεις των μεταβάσεων που σας προσκαλούν να συνεχίσετε να εξετάζετε τις δυνατότητες που προσφέρει δωρεάν ή με μια απλή πληρωμή η υπηρεσία.

FlexClip 2.0: Το καλύτερο Online Video Maker για αρχάριους
FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

Τέλος, το export mode κάνει τα πάντα ευκολότερα για εσάς. Μπορείτε να τα στείλετε στη συσκευή σε οποιαδήποτε μορφή ποιότητας (από 480p έως 1080p).

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, μπορούμε να επισημάνουμε: την ευκολία χρήσης με την υποστήριξη “drag and drop”, την προεπισκόπηση βίντεο ανά πάσα στιγμή, έναν διαισθητικό storyboard για την οργάνωση όλων των στοιχείων και της εμφάνισής τους, μια καλά οργανωμένη διεπαφή.

Βασικά χαρακτηριστικά του FlexClip 2.0

Σύμφωνα με το PearlMountain, η ομάδα του FlexClip επανασχεδιάζει το GUI από την αρχή. Η έκδοση 2.0 αποκαλύπτει μια σύγχρονη διαδραστική διεπαφή στην οποία η δημιουργία βίντεο είναι γρήγορη, με εύκολη διαχείριση χωρίς να χρειάζεται γνώσεις.

  • Τακτοποιημένο περιβάλλον χρήστη
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε εκατομμύρια φωτογραφίες, βίντεο και μουσική για την παραγωγή βίντεο.
  • 1.000+ αυτοκόλλητα για να κάνουν τα σχέδιά σας πιο διασκεδαστικά.
  • Αλλάξτε την ταχύτητα οποιουδήποτε βίντεο κλιπ.
  • Ρυθμίστε τη φωτεινότητα, τη θερμοκρασία, το σύντομο χρονογράφημα, την αντίθεση και άλλα
  • Επιλέξτε από δώδεκα φίλτρα βίντεο.
  • Εξοικονομήστε χρόνο μεταφόρτωσης πολλαπλών βίντεο ταυτόχρονα με τη δυνατότητα μαζικής μεταφόρτωσης βίντεο.
  • Αντιγραφή και επικόλληση στυλ με ένα κλικ ενός κουμπιού.
  • Η αναίρεση και η επανάληψη λειτουργούν σε περίπτωση που κάνετε λάθος ή αλλάξετε γνώμη.
  • Built-in screen ή webcam recorder.
  • Εφαρμόστε κινούμενα σχέδια κειμένου, overlays και watermarks με νέο τρόπο.
  • Υποστήριξη αλλαγής μεγέθους βίντεο square (1:1), vertical (4:5), landscape (16:9), portrait (9:16), and widescreen (21:9);
  • Βελτιστοποίηση ταχύτητας και απόδοσης εξαγωγής βίντεο.
  • Μοιραστείτε βίντεο απευθείας στο Dropbox ή στο YouTube.
  • Ορισμένες άλλες βελτιώσεις λειτουργικότητας κ.λπ.
FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

Η τιμή του FlexClip 2.0

Το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας και εξαγωγή ολόκληρων έργων σε ανάλυση εξόδου 480p. Φυσικά, περιορίζεται για προσωπική χρήση, οπότε το βίντεό σας θα προσθέσει ένα FlexClip intro και η διάρκεια του βίντεο δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα basic, plus, business packs. Να σημειώσουμε ότι το business pack έχει έκπτωση 40% χάρη στη προσφορά FlexClip Christmas Holiday 2020, η οποία περιλαμβάνει ήδη την εξατομικευμένη επωνυμία, τις εξαγωγές σε 1080 HD, δωρεάν ήχους και απεριόριστα video templates.

FlexClip 2.0: Το καλύτερο Online Video Maker για αρχάριους
FlexClip 2.0: Ο καλύτερος Online Video Maker για αρχάριους

Φέτος τα Χριστούγεννα το Flexclip έχει ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές εκπτώσεις στα πακέτα υπηρεσιών του. Στο FlexClip Christmas Holiday 2020 θα βρείτε εκπτωτικά κουπόνια από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μην χάσετε χρόνο και μπείτε στην σελίδα προσφορών.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί online video editors, αλλά, σίγουρα, πρέπει να ξεκινήσετε με μερικούς που είναι αρκετά απλοί και εύχρηστοι. Στο FlexClip 2.0 θα δημιουργήσετε εύκολα ένα βίντεο για την επιχείρησή σας, το γάμο σας, το κανάλι σας στο YouTube κλπ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS