ΑρχικήrapidalertΠοια είναι τα καλύτερα και πιο προσιτά τηλέφωνα 5G για το 2021

Ποια είναι τα καλύτερα και πιο προσιτά τηλέφωνα 5G για το 2021

Σύντομα η αγορά θα κατακλιστεί με συσκευές 5G μεσαίας κατηγορίας. Όλο αυτό που θα συμβεί θα είναι πραγματικά συναρπαστικό: θα μπορείτε να αγοράζετε smartphone με 5G σε πολύ καλές τιμές.

5G

Η IDC προέβλεπε ότι η παγκόσμια αξία των smartphone αναμένεται να μειωθεί στα 422,4 δισεκατομμύρια δολάρια – μειωμένη κατά 7,9% από πριν από ένα χρόνο. Οι χρήστες δεν αναζητούν premium συσκευές και ακόμη και η Apple μπήκε στην αγορά των συσκευών μεσαίας κατηγορίας με το iPhone SE.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές για συσκευές μεσαίας κατηγορίας:

Apple iPhone 12 mini

Apple: Είναι το «μικρότερο και ελαφρύτερο τηλέφωνο 5G στον κόσμο»

5G

Το iPhone 12 mini της Apple διαθέτει οθόνη 5,4 ιντσών, η οποία απέχει λίγο από την οθόνη 4,7 ιντσών του iPhone SE. Το Apple iPhone 12 mini είναι ένα smartphone 5G που κοστίζει 575 ευρώ ($699). Το iPhone 12 mini φαίνεται πως θα είναι η αρχή για τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Google Pixel 4A 5G

Με τιμή 411 ευρώ ($ 499), το Pixel 4A 5G μπαίνει στη σειρά των οικονομικών συσκευών με μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως το stock Android και τις πιο πρόσφατες και καλύτερες ενημερώσεις.

Motorola One 5G Ace (καλή σχέση ποιότητας/τιμής)

Το Motorola One 5G Ace βασίζεται στο Motorola One 5G και κοστίζει λιγότερα από 330 ευρώ (400 $). Η Motorola, που ανήκει στη Lenovo, διαθέτει μια πλήρη γκάμα συσκευών premium, αλλά αυτό το smartphone μεσαίας κατηγορίας είναι συναρπαστικό.

Με απλά λόγια, η συσκευή αποτελεί μια καλή σχέση ποιότητας τιμής και η οθόνη 6,7 ιντσών είναι πολύ βολική. Το σύστημα κάμερας – τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος και δύο για μπροστινές selfie – είναι τρομερό.

5G

Ένα βασικό στοιχείο εδώ είναι ότι το Motorola One 5G έχει μνήμη 6 GB με αποθήκευση 128 GB με υποστήριξη κάρτας microSD. Συνήθως, τα οικονομικά τηλέφωνα έχουν περιορισμένη μνήμη. Η υποστήριξη κάρτας microSD στο Motorola One 5G Ace σας επιτρέπει να αυξήσετε την μνήμη της συσκευής εάν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Επίσης το Motorola One 5G Ace διαθέτει κάμερα 48MP και σταθερή οθόνη.

Samsung Galaxy S20 FE

Η S20 Fan Edition της Samsung φαινόταν περίεργη στην αρχή, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει πολλά premium τηλέφωνα. Ωστόσο, το Galaxy S20 FE περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις δυνατότητες που προσελκύουν τους αγοραστές στη Samsung: ισχυρή κάμερα, υποστήριξη κάρτας microSD και καλή τεχνολογία οθόνης.

Με τιμή 699 $, το Galaxy S20 FE κοστίζει περισσότερα από τα υπόλοιπα κινητά μεσαίας κατηγορίας, αλλά η Samsung έχει τη συνήθεια να κάνει εκπτώσεις. Το Galaxy S20 FE διαθέτει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή σε σχέση με τους αντιπάλους του σε αυτό το εύρος των τιμών (από 400 έως 700 $) – τον επεξεργαστή Snapdragon 865 – και 6GB RAM.

OnePlus Nord N10 5G

Το OnePlus Nord 10 5G κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσω της T-Mobile στις ΗΠΑ και κοστίζει 200 ​​$ λιγότερα από το Google Pixel 4A 5G. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 6,49 ιντσών 90Hz, Warp Charge 30T, σύστημα τετραπλής κάμερας, 6 GB RAM, 128 GB εσωτερική αποθήκευση, υποδοχή κάρτας microSD, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και πολλά άλλα.

5G

Είναι κατασκευασμένο από πλαστικά υλικά και οι κάμερες δεν ανταγωνίζονται αυτές των τηλεφώνων κορυφαίας τεχνολογίας, αλλά σίγουρα μπορείτε να τραβήξετε αξιοπρεπείς φωτογραφίες με αυτήν τη συσκευή που κοστίζει 247 ευρώ ($ 300).

OnePlus 8

Το OnePlus 8 διαθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά και η τιμή του είναι 575 ευρώ (699 $). Επίσης διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 865 της Qualcomm. Αν και το OnePlus 8 κυκλοφόρησε το 2020, εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό και η τιμή του μπορεί να πέσει στο μέλλον. Στην Ευρώπη, το OnePlus Nord είναι η καλύτερη επιλογή και κοστίζει περίπου 500 $.

LG Velvet

Το Το LG Velvet είναι μια συσκευή που διαθέτει γραφίδα, διπλή οθόνη και 5G και κοστίζει 485 ευρώ (600 $).

5G

Google Pixel 5

Έγινε μια ενδιαφέρουσα ανατροπή και η Google τιμολόγησε το Pixel 5 στα 575 ευρώ (699 $). Το Pixel 5 μοιράζεται την ίδια ρύθμιση κάμερας με το Pixel 4a, καθώς και τις προδιαγραφές μνήμης και αποθήκευσης. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το Pixel 5 έχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση και καθώς και κάλυμμα Corning Gorilla Glass 6 σε σύγκριση με το πολυανθρακικό unibody του Pixel 4a 5G. Οι διαφορές μεταξύ του Pixel 5G και του Pixel 4a 5G αξίζουν 200 $; Μάλλον όχι!

5G

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS