ΑρχικήinetTop 5 χαρακτηριστικά του επερχόμενου Snapdragon 865

Top 5 χαρακτηριστικά του επερχόμενου Snapdragon 865

snapdragon

Ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 865, που παρουσιάστηκε από την Qualcomm, ο οποίος θα κυκλοφορήσει για συσκευές smartphone, θα συνδυάζει ένα σύνολο χρήσιμων χαρακτηριστικών.

Μπορείτε να δείτε τα πέντε κορυφαία χαρακτηριστικά παρακάτω:

  1. Επεξεργασία Pixel έως 2 Gigapixels / sec & Υποστήριξη έως 200MP

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το καλύτερο χαρακτηριστικό του Snapdragon 865 έρχεται στο τμήμα της κάμερας. Το νέο τσιπ φέρνει ένα νέο Spectra 480 ISP, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο σε ανάλυση 8K. Ο νέος επεξεργαστής υποστηρίζει επίσης ζωντανή εγγραφή στο πρότυπο Dolby Vision HDR, καθιστώντας τον τον πρώτο mobile επεξεργαστή στον κόσμο με αυτή την δυνατότητα.

  1. Ενημερώσεις GPU Driver μέσω του Google Play Store

Με το Snapdragon 865, θα μπορείτε να ενημερώνετε τα GPU Driver με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στις εφαρμογές. Χάρη στο Mainline της Google, το Adreno 650 GPU στο SD 865 και άλλα μελλοντικά chipsets της εταιρείας, θα λαμβάνουν ενημερώσεις για τα GPU driver ώστε να βελτιώσουν την απόδοση. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Snapdragon 865.

  1. Βελτίωση της απόδοσης κατά 25%

Η Qualcomm αναφέρει ότι το νέο Snapdragon 865 διαθέτει 25% ταχύτερη CPU και GPU από τον προκάτοχό του. Όπως αναφέρει το AnandTech, το Snapdragon 865 βασίζεται στη διαδικασία κατασκευής κόμβων 7nm “N7p” της TSMC, η οποία χρησιμοποιείται επίσης στα τελευταία chipset της Apple A13. Η εταιρεία έχει προσθέσει ένα νέο Qualcomm Hexagon Tensor Accelerator που παράγει 15 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο για μέγιστη απόδοση.

  1. Υποχρεωτικό το Snapdragon X55 Chip για 5G

Η Qualcomm δεν έχει ενσωματωμένο modem 5G. Αξιοποιώντας το μονοπώλιό της στην αγορά, η Qualcomm καθιστά υποχρεωτική για τις εταιρείες να κυκλοφορήσουν συσκευές με SD 865 με X55 5G modem. Το Snapdragon 865 θα υποστηρίζει δίκτυο 5G, το οποίο αναμένεται να προσφέρει ταχύτητες έως και 7.5Gbps.

  1. Νέες λειτουργίες gaming

Νωρίτερα φέτος, η Qualcomm κυκλοφόρησε το Snapdragon 855 Plus, το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στη βελτίωση του gaming. Φέτος, η εταιρεία εντείνει τις προσπάθειές της, εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά στο Snapdragon Elite Gaming. Ο νέος επεξεργαστής διαθέτει λειτουργίες Desktop Forward Rendering, Qualcomm game Color Plus v2.0, Qualcomm Game Smoother και πολλά άλλα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της απόδοσης του gaming στις συσκευές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS