ΑρχικήinetΜία ακόμα υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων έρχεται από την Google

Μία ακόμα υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων έρχεται από την Google

ανταλλαγής

Τα τελευταία χρόνια, η Google έχει δημιουργήσει μία πληθώρα υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων, καμία από τις οποίες ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την επιτυχία του Facebook.

Πρόσφατα, η Google απέσυρε τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων από την εφαρμογή YouTube. Παρόλα αυτά, ετοιμάζει κάτι καινούριο.

Η εταιρεία έχει προσθέσει δυνατότητα συνομιλίας στην εφαρμογή Google Photos. Η δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για πολλούς χρήστες Android έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο εγκαταστάσεις στο Google Play, ενώ η Google την προωθεί σχεδόν σε κάθε συσκευή Android.

Η κίνηση αυτή, έρχεται αφού το Facebook κυκλοφόρησε ένα εργαλείο κοινής χρήσης φωτογραφιών, που συγχρονίζει τις φωτογραφίες των χρηστών με το Google Photos.

Στο εξής οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους και να ανταλλάσσουν μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να βγουν από την εφαρμογή. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία ή βίντεο, να πατήσετε Κοινή Χρήση και θα δείτε την επιλογή “Αποστολή στο Google Photos“, από όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα από τις επαφές σας.

Αυτή η δυνατότητα, εξαλείφει την ανάγκη να δημιουργήσει ο χρήστης ένα ολόκληρο άλμπουμ, μόνο και μόνο για να μοιραστεί μία φωτογραφία, ενώ τώρα θα μπορεί να κάνει και like σε κάποια φωτογραφία ή βίντεο που του αρέσει.

Ωστόσο, η εταιρεία υπογραμμίζει το γεγονός ότι η δυνατότητα συνομιλίας στο Google Photos δεν έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τις εφαρμογές συνομιλίας που χρησιμοποιείτε ήδη.

Η δυνατότητα συνομιλίας στο Google Photos δεν θα συμπιέζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αποστέλλονται μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας συνομιλίας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εικόνες και τα βίντεο που μεταφορτώνονται στο Google Photos έχουν ήδη συμπιεστεί.

Αν δεν είστε ακόμα σε θέση να δείτε τη νέα δυνατότητα στο Google Photos είναι γιατί η κυκλοφορία της θα γίνει σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες για Android, iOS και Web.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS