ΑρχικήinetΗ Apple σχεδιάζει 100% ασύρματα iPhone για το 2021;

Η Apple σχεδιάζει 100% ασύρματα iPhone για το 2021;

iPhone

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, υπάρχει πιθανότητα η εταιρεία να κυκλοφορήσει 100% ασύρματα iPhone το 2021, αφαιρώντας εντελώς τη θύρα φόρτισης Lighting.

Ωστόσο μόνο ένα μοντέλο δεν θα διαθέτει πλέον το Lighting port και αυτό θα είναι το πιο ακριβό που θα κυκλοφορεί.

Προβλέψεις για τις συσκευές του 2020

Ο ίδιος αναλυτής έχει αναφέρει επίσης, ότι είναι πολύ πιθανό η Apple να κυκλοφορήσει 5 νέες συσκευές iPhone μέσα στο 2020, οι 4 από τις οποίες μάλιστα θα διαθέτουν οθόνες OLED.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο iPhones 6,7 ιντσών, ένα 6,1 ιντσών και ένα μικρότερο 5,4 ιντσών. Όλα τα νέα μοντέλα θα έχουν δυνατότητα συνδεσιμότητας 5G.

Όπως υποστηρίζει ο Kuo, το πέμπτο και τελευταίο μοντέλο, θα είναι το iPhone SE 2 με οθόνη LCD 4,7 ιντσών και θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020. Ένα iPhone SE 2 Plus θα κυκλοφορήσει το 2021, αλλά θα διαθέτει TouchID και όχι FaceID για έλεγχο ταυτότητας.

Όσον αφορά στις προβλέψεις σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της Apple, ο Kuo είναι αρκετά αξιόπιστος, αφού αντλεί τις πληροφορίες του από την αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας. Έτσι τα περισσότερα νέα που ανακοινώνει είναι συνήθως αληθή.

Ο αναλυτής δεν ανέφερε κάτι σχετικά με την τιμολόγηση των καινούριων συσκευών. Ωστόσο πιστεύεται ότι η Apple θέλει να προσφέρει συσκευές για όλο το εύρος των καταναλωτών, γι’ αυτό σκοπεύει να κυκλοφορήσει το iPhone SE 2 και διάφορες παραλλαγές του iPhone 12.

Το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε για να δούμε αν οι παραπάνω προβλέψεις θα βγουν αληθινές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS