ΑρχικήinetUbisoft και Ultra συνεργάζονται για την ανάπτυξη του blockchain στον τομέα του...

Ubisoft και Ultra συνεργάζονται για την ανάπτυξη του blockchain στον τομέα του gaming

Ubisoft

Η γαλλική εταιρεία Ultra, είναι μία από τους υποστηρικτές της τεχνολογίας blockchain, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στην διανομή των παιχνιδιών, αλλά και στην εμπιστοσύνη των gamers. Και τώρα η Ultra συνεργάζεται με τον γίγαντα των βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft, για να επικυρώνει τις συναλλαγές στο blockchain της.

Η Ultra διαθέτει το δικό της blockchain, γνωστό ως UOS, το οποίο αποτελεί ένα «υποκατάστημα» του EOSIO και η Ubisoft είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών που χρησιμεύει ως παραγωγός εταιρικών block, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου της Ultra. Ουσιαστικά λοιπόν, η Ubisoft βοηθά την Ultra να επιβεβαιώσει ότι η τεχνολογία blockchain της λειτουργεί σωστά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση, αφού οι άλλες εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών αποφεύγουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Οι παραγωγοί block, παρέχουν την κατάλληλη υποδομή που είναι απαραίτητη για την επικύρωση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο blockchain της Ultra. Αυτές οι συναλλαγές θα περιλαμβάνουν για παράδειγμα τις μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας μεταξύ των παικτών ή τις πληρωμές. Είναι πολύ σημαντικό για την Ultra να συνεργαστεί με παραγωγούς block, οι οποίοι είναι πρόθυμοι και διαθέτουν τις κατάλληλες ικανότητες να αναπτύξουν το νέο περιβάλλον της, πέραν της διεκπεραίωσης του έργου της τεχνικής επικύρωσης.

“Δεδομένου ότι η Ubisoft είναι ήδη ηγέτης στην βιομηχανία παιχνιδιών και αποδεικνύει τη δέσμευσή της να διερευνήσει το blockchain ως βιώσιμη τεχνολογία στον τομέα του gaming, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε την πρώτη συνεργασία αυτού του είδους μαζί της. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των παγκοσμίου φήμης εμπορικών σημάτων της Ubisoft, συμπεριλαμβανομένων των Assassin’s Creed, Just Dance και Far Cry, αποδεικνύει την αφοσίωσή τους στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για όλους και η μακροχρόνια αφοσίωσή τους στην εξερεύνηση της τεχνολογίας blockchain εξασφαλίζει ότι διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες να είναι εξαιρετικοί παραγωγοί block”, δήλωσε ο Nicolas Gilot, συν-διευθύνων σύμβουλος της Ultra.

Από τη μεριά της η Ubisoft δήλωσε: “Η ομάδα μας στο Εργαστήριο Στρατηγικής Καινοτομίας πιστεύει ακράδαντα ότι όλες οι περιπτώσεις χρήσης του Blockchain που προσφέρουν αξία στους παίκτες είναι άξιες υποστήριξης και η Ultra προσφέρει μια λύση που κάνει ακριβώς αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης δοκιμαστικής περιόδου συνεργασίας, ελπίζουμε να τους βοηθήσουμε να το φέρουν σε μεγαλύτερη κλίμακα και να πειραματιστούν με τις δυνατότητες που ανοίγει για τη βιομηχανία του gaming“.

“Είμαστε σε μια αποστολή να ταρακουνήσουμε τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών επιστρέφοντας τη δύναμη πίσω στα χέρια των προγραμματιστών και των gamers”, δήλωσε ο Gilot. «Ετοιμάζουμε το δρόμο για μια πλατφόρμα εκδόσεων παιχνιδιών πρώτης κατηγορίας και δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς την υποστήριξη εταιρειών όπως η Ubisoft».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS