ΑρχικήsecurityΗ αναβάθμιση Windows 10 KB4482887 προκαλεί lag στα βιντεοπαιχνίδια

Η αναβάθμιση Windows 10 KB4482887 προκαλεί lag στα βιντεοπαιχνίδια

Η αναβάθμιση Windows 10 KB4482887 δημιουργεί προβλήματα στους χρήστες και προκαλεί lag στα βιντεοπαιχνίδια

Η Microsoft προτείνει την απεγκατάσταση του Windows 10 KB4482887 update εάν παρατηρηθούν προβλήματα από τον χρήστη.

Η αναβάθμιση κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και παρουσιάστηκε ως καινοτόμα και χαρακτηρίστηκε «αναβάθμιση ζωής». Όπως φαίνεται όμως, η σελίδα υποστήριξης πελατών της Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να απεγκαταστήσουν το πρόγραμμα εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα στον υπολογιστή.

Οι χρήστες που έπαιζαν παιχνίδια όπως Apex Legends, Call of Duty 4, Call of Duty: Modern Warfare 2 και Sea of Thieves αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μετά την εγκατάσταση των Windows 10 KB4482887 στον υπολογιστή τους. Στο παιχνίδι Destiny 2 μάλιστα εμφανίστηκε σφάλμα «broccoli» στον κώδικα του.

Windows 10

Στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά την αναβάθμιση, περιλαμβάνεται το πρόβλημα επιβεβαίωσης του Internet Explorer 11, καθώς και η αδυναμία εγκατάστασης για αρχεία MSI και MSP. Ακόμη, σε κάποιες εφαρμογές μπορεί να κολλάει η οθόνη ή να πέφτει ξαφνικά το frame rate, κάτι που χαλάει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία του παιχνιδιού. Όπως ανέφεραν μάλιστα κάποιοι χρήστες, μετά την αναβάθμιση πολλές φορές κολλούσε ακόμη και το ποντίκι του υπολογιστή.

Προς το παρόν, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει για την αποκατάσταση του προβλήματος που παρουσίασε η αναβάθμιση Windows 10 KB4482887. Αυτό που προτείνει, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι οι χρήστες να απεγκαταστήσουν το πρόγραμμα εάν το πρόβλημα συνεχίσει να εμφανίζεται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS