ΑρχικήinetΗ Microsoft ενημερώνει το iPhone πληκτρολόγιο της με νέα θέματα

Η Microsoft ενημερώνει το iPhone πληκτρολόγιο της με νέα θέματα

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το SwiftKey, παρέχοντας στους χρήστες μια σειρά νέων θεμάτων τα οποία η εταιρεία λέει ότι βελτιστοποιήθηκαν ειδικά για iPhone νέας γενιάς.

Microsoft

Το SwiftKey ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι η κορυφαία εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου μέρους τόσο στο Android όσο και στο iOS και οι ενημερώσεις που κυκλοφορούν κάθε φορά από την Microsoft βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία μαζί του προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία για ευκολότερη πληκτρολόγηση.

Η τελευταία ενημέρωση για συσκευές iOS δεν είναι απαραίτητα επικεντρωμένη σε νέες λειτουργίες, αλλά δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα καλύτερης τροποποίησης του πληκτρολογίου ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις τους.

Νέα θέματα για τα iPhone τελευταίας γενιάς

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν τώρα να ενεργοποιήσουν ένα νέο πακέτο για τα θέματα με ζωάκια, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 5 διαφορετικά σχέδια. Είναι ειδικά βελτιστοποιημένα για το iPhone X, το iPhone XS, το iPhone XR και το iPhone XS Max, σύμφωνα με την ίδια την Microsoft, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μοντέλο iPhone, όπως και παλαιότερα μοντέλα όπως το iPhone 7.

Η έκδοση 2.4.8 συνοδεύεται μόνο από μία επιδιόρθωση σφαλμάτων, καθώς η Microsoft λέει ότι επιλύθηκε ένα πρόβλημα που προκάλεσε την μη εμφάνιση του επιλογέα τόνου δέρματος emoji σε μεγαλύτερες συσκευές.

Μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του SwiftKey για iOS από το App Store και αν χρησιμοποείται ένα από τα iPhone της νέας γενιάς, θα πρέπει να το κάνετε αυτό, επειδή η εφαρμογή σας φέρνει πολύ ωραία νέα πράγματα.

Το SwiftKey είναι σήμερα η κορυφαία εφαρμογή πληκτρολογίου τρίτου μέρους στο iPhone και τα δεδομένα του App Store μιλούν από μόνα τους. Η εφαρμογή έχει συνολική βαθμολογία 4,7 από το μέγιστο των 5, με σχεδόν 50,000 αξιολογήσεις από τους χρήστες. Το πληκτρολόγιο απαιτεί iOS 9.3 ή νεότερη έκδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο iPhone, αλλά και στο iPad και το iPod touch.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS