ΑρχικήinetΑποκτήστε την δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 όσο ακόμα μπορείτε

Αποκτήστε την δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 όσο ακόμα μπορείτε

αναβάθμιση

Σύντομα το 2019 θα μας αποχαιρετήσει και η Microsoft δεν κατάφερε ακόμα να πετύχει το στόχο της, να κάνει τα Windows 10 να τρέχουν σε 1 δισεκατομμύριο υπολογιστές. Φυσικά εξακολουθούν να είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, αφού τρέχουν σε περίπου 800 εκατομμύρια συσκευές. Αυτός είναι και ο λόγος, που η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει στους χρήστες Windows 7 και 8, δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10. Η προσφορά αυτή κανονικά σταμάτησε να ισχύει τον Ιούλιο του 2016, όμως η εταιρεία δεν είχε φτάσει τότε τόσο κοντά στο στόχο της.

Ουσιαστικά πάντα υπήρχε κάποιος τρόπος για τους χρήστες των Windows 7 να λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα, οπότε πιστεύεται ότι η Microsoft μπορεί να άφηνε επίτηδες πάντα ανοιχτό κάποιο παραθυράκι, ανεπίσημα φυσικά.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν την αναβάθμιση στα Windows 10 2019;

Το νέο κόλπο, που μπορεί να σας επιτρέψει να λάβετε δωρεάν την αναβάθμιση στη συσκευή σας, είναι αρκετά εύκολο:

  • Κάντε λήψη του εργαλείου Media Creation από το website της Microsoft.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τα βήματα αναλόγως αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας ή να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης για άλλο μηχάνημα.
  • Εγκαταστήστε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.
  • Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει συμβατό hardware, τότε το εργαλείο θα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση, η οποία είναι το Windows 10 1909 γνωστό και ως ενημερωμένη έκδοση Νοεμβρίου 2019.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & Ασφάλεια> Ενεργοποίηση. Εκεί θα δείτε την επιβεβαίωση ενεργοποίησης που λέει: “Τα Windows 10 ενεργοποιούνται με μια ψηφιακή άδεια που συνδέεται με τον λογαριασμό σας στη Microsoft”.

Ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι η Microsoft δίνει σε κάθε χρήστη, την αναβαθμισμένη έκδοση των Windows 10 την οποία διαθέτει. Για παράδειγμα, εάν κάποιος χρησιμοποιεί το Windows 7 Home, τότε η αναβάθμιση θα γίνει σε Windows 10 Home και όχι Pro.

Γιατί θα πρέπει να κάνετε την αναβάθμιση;

Ένας από τους κύριους λόγους για να λάβετε τη δωρεάν ενημερωμένη έκδοσητων Windows 10, είναι φυσικά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρει, όπως τα Timeline, Action Center, εφαρμογές UWP κ.λπ. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 140 δολάρια αν η δωρεάν αναβάθμιση λήξει.

Όμως ο βασικός λόγος για τον οποίο οι χρήστες των Windows 7 πρέπει να λάβουν την νέα ενημέρωση είναι ότι σύντομα και πιο συγκεκριμένα το 2020, η Microsoft θα σταματήσει οριστικά την υποστήριξη του παλιού λειτουργικού συστήματος. Ήδη τα Windows 7 δεν λαμβάνουν ενημερώσεις νέων χαρακτηριστικών τα τελευταία 7 χρόνια και τώρα η εταιρεία θα σταματήσει και τις ενημερώσεις ασφαλείας. Οπότε η αναβάθμιση αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS