ΑρχικήinetΟι κάρτες microSD 1TB είναι εδώ. Τις χρειαζόμαστε πραγματικά όμως;

Οι κάρτες microSD 1TB είναι εδώ. Τις χρειαζόμαστε πραγματικά όμως;

microSD Ας το παραδεχτούμε: Αν δεν θέλετε να τραβήξετε και να αποθηκεύσετε τόνους βίντεο στο τηλέφωνό σας, πιθανότατα δεν θα χρειάζεστε μια κάρτα microSD 1TB. Και όμως, μπορείτε τώρα να αγοράσετε μία τέτοια κάρτα, όχι από μία αλλά από δύο εταιρείες: τη Western Digital’s Sandisk και τη Micron.

Και οι δύο εταιρείες παρουσίασαν τις παραλλαγές της κάρτας microSD 1TB στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη. Εάν έχετε ένα smartphone που τις υποστηρίζει, μπορείτε να αποκτήσετε μία και να αυξήσετε δραματικά τη χωρητικότητα του τηλεφώνου σας.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο καρτών: η κάρτα της Sandisk είναι λίγο πιο γρήγορη, με ταχύτητες ανάγνωσης έως και 160MB / s και ταχύτητες εγγραφής έως και 90MB / s, ενώ η κάρτα Micron έχει ταχύτητες ανάγνωσης  έως και 100MB / s και ταχύτητες εγγραφής έως και 95MB / s (σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τις ταχύτητες δεν έχουν δοκιμαστεί στην πράξη. Πρέπει να βασιστείτε στα λόγια των εταιρειών).

Επίσης, σε αντίθεση με την κάρτα της Micron, η κάρτα Sandisk 1TB έχει ήδη λάβει μια τιμή: 449.99 $. Φυσικά με τα ίδια χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά το τηλέφωνο θα έχει χώρο αποθήκευσης 1ΤΒ; Δεν θα έχει. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε μια παραλλαγή της ίδιας κάρτας των 512GB στην τιμή των 199.99$.

Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται πραγματικά τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, την εποχή που τα περισσότερα τηλέφωνα έρχονται με 64GB (ή και παραπάνω) ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν θα μας ενοχλούσε αν είχαμε τη δυνατότητα να τραβάμε βίντεο διάρκειας 2 ωρών, για παράδειγμα, και να μην χρειάζεται να ανησυχούμε για το χώρο αποθήκευσης που διαθέτουμε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα περισσότερα τηλέφωνα δεν υποστηρίζουν τόσο μεγάλες κάρτες. Για παράδειγμα, το πιο πρόσφατο Galaxy S10 + της Samsung, το οποίο διατίθεται με 1TB εσωτερικής αποθήκευσης, υποστηρίζει κάρτες με χωρητικότητα μέχρι 512GB.

Οι κάρτες microSD 1ΤΒ και 512GB της Sandisk  είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της εταιρείας και θα διανεμηθούν σε “επιλεγμένους λιανοπωλητές” τον Απρίλιο του 2019. Η κάρτα 1TB της Micron θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS