ΑρχικήinetCES 2021: Δείτε τα ιπτάμενα οχήματα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση

CES 2021: Δείτε τα ιπτάμενα οχήματα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση

Στις εκθέσεις CES είναι γνωστό ότι παρουσιάζονται πολλά καινοτόμα και εντυπωσιακά προϊόντα και gadgets. Ενώ θέματα όπως το 5G και οι αυτόνομες λύσεις καθαρισμού ήταν το επίκεντρο της CES 2021, τα ιπτάμενα οχήματα κάθε είδους δεν έμειναν στην αφάνεια και τράβηξαν και αυτά την προσοχή του κοινού. Δείτε παρακάτω κάποια από τα ιπτάμενα οχήματα που εντυπωσίασαν.

Cadillac eVTOL

Πρώτο είναι το Cadillac eVTOL της General Motors. Έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει έναν μόνο επιβάτη με ταχύτητες έως και 56 μίλια ανά ώρα. Αυτό το πρωτότυπο αεροσκάφος παίρνει ενέργεια μόνο από μπαταρίες.

Η GM δεν δεσμεύτηκε να ξεκινήσει την παραγωγή αυτού του φουτουριστικού ιπτάμενου οχήματος, οπότε μην περιμένετε να το δείτε να κυκλοφορεί στην αγορά σύντομα.

Archer Aviation

Αυτό το ιπτάμενο μηχάνημα προέρχεται από την Archer Aviation που εδρεύει στην Καλιφόρνια, η οποία έχει συνεργαστεί με τη Fiat Chrysler για να παράγει αυτό που αποκαλεί ως «πρώτη ηλεκτρική αεροπορική εταιρεία στον κόσμο». Το αεροσκάφος στοχεύει να μπορεί να ταξιδεύει με 60 μίλια τη φορά με ταχύτητες έως και 150 μίλια/ώρα.

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει εικόνες του μελλοντικού της αεροπλάνου, αλλά επιθυμεί να τονίσει σε αυτό το διάγραμμα ότι η μπαταρία θα έχει σημαντικό αποθεματικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Airpeak drone της Sony

ιπτάμενα οχήματα
Airpeak drone της Sony

Η Sony μπαίνει επίσης στο παιχνίδι, αλλά μεταφέρει κάμερες και όχι ανθρώπους. Είναι το πρώτο φωτογραφικό drone της εταιρείας, με τους τέσσερις ρότορες του να είναι σε θέση να μεταφέρουν μια κάμερα Sony Alpha για επαγγελματικές εναέριες φωτογραφίες και βίντεο. Η Sony δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τιμές ή διαθεσιμότητα για το Airpeak drone.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS