ΑρχικήinetΜάθετε γιατί εξαντλείται η μπαταρία του iPhone σας

Μάθετε γιατί εξαντλείται η μπαταρία του iPhone σας

Φαίνεται ότι ορισμένοι χρήστες του iOS 14 αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μπαταρία τους. Τα iPhone πλέον αποφορτίζονται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Τι φταίει όμως; Μια εφαρμογή, είναι πρόβλημα της μπαταρίας ή σφάλμα του iOS 14; Εμείς θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε μόνοι σας το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία του iOS 14.

iPhone μπαταρία

Με απλά λόγια, ψάχνετε για ένα από τα τέσσερα πράγματα.

  • Φθαρμένη μπαταρία: Εάν η μέγιστη χωρητικότητα είναι κάτω από 80 τοις εκατό, η μπαταρία είναι παλιά και χρειάζεται αντικατάσταση
  • Ένα ζήτημα φόρτισης: Ξεχάσατε να φορτίσετε την συσκευή σας ή την φορτίζετε πάρα πολύ συχνά; Ναι το πρόβλημα μπορεί να είναι τόσο απλό
  • Μια εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο: Μια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο καταναλώνει ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείται (θα πρέπει να διακρίνετε ποιες εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να τρέχουν στο παρασκήνιο – όπως συσκευές αναπαραγωγής μουσικής – και που δεν είναι σχεδιασμένες για κάτι τέτοιο)
  • Ένα σφάλμα iOS: Εάν δεν σχετίζεται με μια εφαρμογή, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί αλλά είναι πιθανό να είναι αυτό το πρόβλημα

Προτείνουμε να κάνετε επανεκκίνηση του iPhone σας πριν δείτε τι συμβαίνει με την μπαταρία και να αποκτήσετε κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες σε σχέση με την φόρτιση του κινητού σας. Για παράδειγμα πρέπει να φορτίζετε το κινητό όταν έχει φτάσει η μπαταρία σε ένα ποσοστό 15% και κάτω.

Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την οθόνη Battery στα Settings.

Προτείνω επίσης να τραβήξετε κάποια screenshots ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε στις προηγούμενες ημέρες. Αυτό μπορεί να είναι πολύ βολικό μόλις αρχίσετε να κάνετε αλλαγές για να μπορέσετε να συγκρίνετε την κατάσταση της μπαταρίας!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS