ΑρχικήinetΗ Apple μάχεται για την φυλετική ισότητα με διάφορα νέα projects

Η Apple μάχεται για την φυλετική ισότητα με διάφορα νέα projects

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα σύνολο από νέα projects στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Racial Equity and Justice (REJI) ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει στην εξάλειψη των συστημικών εμποδίων στις ευκαιρίες και στην καταπολέμηση των αδικιών που αντιμετωπίζουν οι έγχρωμες κοινότητες.

Τα projects περιλαμβάνουν το Propel Center, έναν παγκόσμιο κόμβο καινοτομίας και μάθησης για πανεπιστήμια HBCUs και την ακαδημία “Apple Developer” για coding και νέες τεχνολογίες η οποία θα βοηθήσει τους έγχρωμους επιχειρηματίες.

Η πρωτοβουλία βασίζεται στο project της Apple για την προώθηση της φυλετικής ισότητας στην εκπαίδευση, την οικονομία και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης. Η Lisa Jackson αντιπρόεδρος της Apple για το περιβάλλον, την πολιτική και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες ηγείται της πρωτοβουλίας.

Apple

Η Apple συνεισφέρει 25 εκατομμύρια δολάρια στο Propel Center, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την επόμενη γενιά διαφορετικών ηγετών, παρέχοντας καινοτόμα προγράμματα σπουδών, υποστήριξη τεχνολογίας, ευκαιρίες καριέρας και προγράμματα υποτροφιών. Το Propel Center θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών κομματιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, των γεωργικών τεχνολογιών, της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ψυχαγωγικών τεχνών, της ανάπτυξης εφαρμογών, της επαυξημένης πραγματικότητας, της προετοιμασίας για καλή σταδιοδρομία και της επιχειρηματικότητας. Οι ειδικοί της Apple θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και θα παρέχουν συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη μάθησης, καθώς και θα προσφέρουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

Επίσης μέσα στην χρονιά η Apple θα ανοίξει μια ακαδημία “Apple Developer” στο Detroit. Η ακαδημία έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους νέους έγχρωμους επιχειρηματίες, βοηθώντας τους να καλλιεργήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για θέσεις εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία των εφαρμογών iOS. Σε συνεργασία με το Michigan State University, τα μαθήματα της Apple Developer Academy θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους μαθητές στο Detroit, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο ή εάν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο coding.

Επιπλέον, η Apple ανακοινώνει σήμερα δύο νέα projects που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν επιχειρηματικά κεφάλαια σε μειονοτικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία θα επενδύσει 10 εκατομμύρια δολάρια με την Harlem Capital – μια εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου πρώτης φάσης που εδρεύει στη Νέα Υόρκη – για να υποστηρίξει τις επενδύσεις σε 1.000 εταιρείες με διαφορετικούς ιδρυτές τα επόμενα 20 χρόνια. Εκτός από την παροχή κεφαλαίων σε έγχρωμους επιχειρηματίες, η Harlem Capital θα προσφέρει και την τεχνογνωσία της στις ευρύτερες προσπάθειες της Apple για την προώθηση της πρόσβασης σε οικονομικές ευκαιρίες. Η εταιρεία θα προσφέρει καθοδήγηση σε μαθητές της Ακαδημίας Προγραμματιστών του Ντιτρόιτ και στους συμμετέχοντες στο Camp Entrepreneur της Apple για τους “Black Founders and Developers”.

Τέλος, η Apple κάνει μια συνεισφορά στο The King Center, ένα ζωντανό μνημείο για την κληρονομιά του Dr. Martin Luther King Jr. που προσπαθεί να εμπνεύσει τις νέες γενιές να συνεχίσουν το έργο του. Την επόμενη εβδομάδα, η κόρη του Dr. King του The King Center, Dr. Bernice A. King, θα εκδώσει μια παρότρυνση για δράση θέλοντας να ενθαρρύνει τους νέους να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS