ΑρχικήReviewsInstant Pot Duo 6-Quart: Η καλύτερη πολυλειτουργική χύτρα της αγοράς

Instant Pot Duo 6-Quart: Η καλύτερη πολυλειτουργική χύτρα της αγοράς

Μια ηλεκτρική χύτρα πίεσης – για την ακρίβεια μια πολυλειτουργική χύτρα πίεσης η οποία μπορεί να μαγειρεύει στον ατμό, να σοτάρει και πολλά άλλα – μπορεί να σας βοηθήσει να ετοιμάσετε το δείπνο σας πάρα πολύ γρήγορα ακόμη και αν πραγματικά δεν έχετε καμία εμπειρία στο μαγείρεμα. Από τα 15 μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει από το 2016, το Instant Pot Duo 6-Quart είναι το αγαπημένο μας – οι δοκιμές έγιναν από το New York Times. Η χύτρα προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε λογική τιμή και ο δοκιμασμένος και αληθινός σχεδιασμός της την καθιστά ευκολότερη στη χρήση από άλλες έξυπνες εστίες ή πολυμάγειρες.

καλύτερη πολυλειτουργική χύτρα Instant Pot

Η εταιρεία Instant Pot έχει κυκλοφορήσει πολλές διαφορετικές ηλεκτρικές χύτρες, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το Instant Pot Duo 6-Quart – ένα από τα πρώτα μοντέλα – είναι η καλύτερη επιλογή για την τιμή του. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και εκτελεί όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως μαγείρεμα με πίεση, σοτάρισμα και μαγείρεμα στον ατμό, το ίδιο ή και καλύτερα από διάφορα άλλα μοντέλα άλλων brand. Ενώ χάνετε μερικές από τις νεότερες, πιο προηγμένες δυνατότητες του Instant Pot, όπως μια μεγάλη οθόνη LCD ή ένα καπάκι που σφραγίζει αυτόματα, το Duo είναι πιο προσιτό μοντέλο καθώς έχει όλες τις ρυθμίσεις που πιστεύουμε ότι χρειάζονται οι περισσότεροι οικιακοί μάγειρες. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Duo είναι ένα αξιόπιστο, απλό μηχάνημα που θα δουλεύει για χρόνια χωρίς να χαλάσει. Όπως όλα τα μοντέλα Instant Pot, έρχεται με ανοξείδωτο δοχείο, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό από τα αντικολλητικά δοχεία που προσφέρονται στα περισσότερα brand.

Το Instant Pot Duo Evo Plus – ένα από τα νεότερα μοντέλα του Instant Pot – έρχεται με μια σειρά από μικρές αλλά εντυπωσιακές αναβαθμίσεις που το καθιστούν πιο ευχάριστο στη χρήση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Είναι το μοναδικό μοντέλο με λαβές στο εσωτερικό δοχείο, ένα χαρακτηριστικό που όχι μόνο σας επιτρέπει να σηκώσετε εύκολα το δοχείο, αλλά και να αποφύγετε την περιστροφή του δοχείου καθώς σοτάρετε και ανακατεύετε. Έχει επίσης μια φωτεινή οθόνη LCD – την μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Instant Pot μοντέλο – και περιλαμβάνει μια λειτουργία sous vide, την οποία δεν διαθέτει το Duo. Εκτός από την αυτόματη στεγανοποίηση όταν το κλείσετε, το καπάκι διαθέτει επανασχεδιασμένο διακόπτη εξαερισμού / στεγανοποίησης που εξαλείφει οποιαδήποτε αβεβαιότητα ως προς το εάν το δοχείο είναι σφραγισμένο ή όχι. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Duo Evo Plus είναι ένας επιπλέον δακτύλιος στεγανοποίησης για το καπάκι. Τέλος, ο δίσκος QuickCool ο οποίος μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά και λειτουργεί αποκλειστικά με το Duo Evo Plus, μειώνει το χρόνο ψύξης – και επομένως αποσυμπίεσης.

Πηγή πληροφοριών: New York Times

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS