ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft προσθέτει καταναλωτικά χαρακτηριστικά στο Teams

Η Microsoft προσθέτει καταναλωτικά χαρακτηριστικά στο Teams

Η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί τις καταναλωτικές δυνατότητες του Teams σε iOS και Android στις αρχές του έτους. Από χτες, 19 Νοεμβρίου, οι καταναλωτικές δυνατότητες του Teams ξεκίνησαν να κυκλοφορούν και σε υπολογιστές και σε browsers.

Teams

Η Microsoft διαθέτει διαθέσιμες εκδόσεις προεπισκόπησης των ακόλουθων δυνατοτήτων στα web και desktop apps του Τeams:

  • Ξεκινήστε μια προσωπική συνομιλία ή δημιουργήστε μια ομαδική συνομιλία με έως και 250 άτομα.
  • Συγχρονίστε απρόσκοπτα τις υπάρχουσες συνομιλίες από ένα τηλέφωνο σε έναν υπολογιστή και συνεχίστε τις συνομιλίες στη συσκευή της επιλογής σας.
  • Μιλήστε όλη μέρα δωρεάν με φίλους και συγγενείς μέσω βιντεοκλήσεων ή ηχητικών κλήσεων.
  • Μοιραστείτε προσκλήσεις σε βιντεοκλήσεις με οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν έχουν Τeams.
  • Προβολή έως 49 ατόμων σε ένα καρέ σε Gallery view ή σε Together mode.
  • Ανεβάστε και μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας σε οποιαδήποτε προσωπική ή ομαδική συνομιλία.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις καταναλωτικές δυνατότητες του Teams, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Τeams για desktop και να συνδεθούν ή να δημιουργήσουν έναν προσωπικό λογαριασμό Microsoft. Οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να προσθέσουν έναν προσωπικό λογαριασμό σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Teams. Για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Τeams σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν προσωπικό λογαριασμό Microsoft.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι πρόσθεσε τις προεπισκοπήσεις περισσότερων καταναλωτικών δυνατοτήτων στα υπάρχοντα mobile apps του Teams. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να συνομιλήσουν με επαφές σε iOS και Android που δεν έχουν εγκαταστήσει το Τeams στο τηλέφωνο τους προσθέτοντας τους σε μια ομαδική συνομιλία. Επίσης άλλη μια νέα δυνατότητα που κυκλοφόρησε επιτρέπει στους χρήστες να παρέχουν ενημερώσεις/ειδοποιήσεις σχετικά με τη φυσική τους τοποθεσία.

Απλώς μια υπενθύμιση γιατί πολλοί δεν το γνωρίζουν: Δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για τους καταναλωτές του Τeams. Αντ ‘αυτού, η Microsoft προσθέτει καταναλωτικές δυνατότητες στις υπάρχουσες εφαρμογές του Teams.

Πηγή: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS