Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Τα υπάρχοντα μοντέλα iPhone είναι πρώτα σε πωλήσεις

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPhone νέας γενιάς σε μια εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά στο μεταξύ, τα υπάρχοντα μοντέλα συνεχίζουν να κάνουν ισχυρές πωλήσεις τόσο online όσο και offline.

Τα νέα δεδομένα που δημοσιεύονται από την Counterpoint Research δείχνουν ότι η Apple είναι ο leader στις πωλήσεις smartphone των ΗΠΑ, αν και κοιτάζοντας αποκλειστικά τις πωλήσεις στο διαδίκτυο, η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία δεν είναι ο ηγέτης.

Παραδόξως, η Amazon είναι ο κορυφαίος πωλητής smartphone με ποσοστό 23%, ακολουθούμενη από Verizon με 12% και την Best Buy με 9%. Η Apple είναι μόλις τέταρτη με 8%.

Ωστόσο, η Counterpoint λέει ότι ανεξάρτητα από το κατάστημα λιανικής πώλησης, τα «iPhone παραμένουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα τόσο online όσο και offline», παρά το γεγονός ότι τα νέας γενιάς iPhone έρχονται.

«Για άλλη μια φορά, η Amazon.com ήταν πρώτη στις online πωλήσεις με το 23% των συνολικών smartphones που πωλούνται στο διαδίκτυο. Τα Prime Exclusive smartphones όπως το Moto G6 και το Moto Z3 ήταν άκρως επιτυχημένα.», εξήγησε ο Jeff Fieldhack.

«Οι μεταφορείς ήταν σε θέση να διατηρήσουν τις πωλήσεις τους κάπως σταθερές στο δεύτερο τρίμηνο, προσφέροντας κάποιες εκπτώσεις μόνο στο διαδίκτυο τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν οι καταναλωτές. Η BestBuy και η Apple αγωνίζονται για την τρίτη και τέταρτη θέση, καθώς η Apple είδε μια ελαφρά κάμψη στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, λόγω της απόσυρσης των νέων τηλεφώνων από τους πελάτες τους μέχρι να ανακοινωθεί η νέα σειρά iPhone τον επόμενο μήνα.

Η Apple θα αποκαλύψει τρεις διαφορετικούς τύπους iPhone τον επόμενο μήνα, ένας από τους οποίους έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένος λόγω της χαμηλότερης τιμής του.  Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε να έρθει με μια οθόνη LCD 6,1 ιντσών και να διαθέτει και Face ID, αν και μπορεί να υποστεί ένα «κόψε-ράψε» σε σχέση με τα οικονομικά του για να αφαιρέσει περισσότερες λειτουργίες υψηλής ποιότητας όπως η ασύρματη φόρτιση και ο γυάλινος σκελετός.

iPhone

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *