ΑρχικήinetΤα υπάρχοντα μοντέλα iPhone είναι πρώτα σε πωλήσεις

Τα υπάρχοντα μοντέλα iPhone είναι πρώτα σε πωλήσεις

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPhone νέας γενιάς σε μια εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά στο μεταξύ, τα υπάρχοντα μοντέλα συνεχίζουν να κάνουν ισχυρές πωλήσεις τόσο online όσο και offline.

Τα νέα δεδομένα που δημοσιεύονται από την Counterpoint Research δείχνουν ότι η Apple είναι ο leader στις πωλήσεις smartphone των ΗΠΑ, αν και κοιτάζοντας αποκλειστικά τις πωλήσεις στο διαδίκτυο, η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία δεν είναι ο ηγέτης.

Παραδόξως, η Amazon είναι ο κορυφαίος πωλητής smartphone με ποσοστό 23%, ακολουθούμενη από Verizon με 12% και την Best Buy με 9%. Η Apple είναι μόλις τέταρτη με 8%.

Ωστόσο, η Counterpoint λέει ότι ανεξάρτητα από το κατάστημα λιανικής πώλησης, τα “iPhone παραμένουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα τόσο online όσο και offline”, παρά το γεγονός ότι τα νέας γενιάς iPhone έρχονται.

“Για άλλη μια φορά, η Amazon.com ήταν πρώτη στις online πωλήσεις με το 23% των συνολικών smartphones που πωλούνται στο διαδίκτυο. Τα Prime Exclusive smartphones όπως το Moto G6 και το Moto Z3 ήταν άκρως επιτυχημένα.”, εξήγησε ο Jeff Fieldhack.

“Οι μεταφορείς ήταν σε θέση να διατηρήσουν τις πωλήσεις τους κάπως σταθερές στο δεύτερο τρίμηνο, προσφέροντας κάποιες εκπτώσεις μόνο στο διαδίκτυο τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν οι καταναλωτές. Η BestBuy και η Apple αγωνίζονται για την τρίτη και τέταρτη θέση, καθώς η Apple είδε μια ελαφρά κάμψη στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, λόγω της απόσυρσης των νέων τηλεφώνων από τους πελάτες τους μέχρι να ανακοινωθεί η νέα σειρά iPhone τον επόμενο μήνα.

Η Apple θα αποκαλύψει τρεις διαφορετικούς τύπους iPhone τον επόμενο μήνα, ένας από τους οποίους έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένος λόγω της χαμηλότερης τιμής του.  Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε να έρθει με μια οθόνη LCD 6,1 ιντσών και να διαθέτει και Face ID, αν και μπορεί να υποστεί ένα “κόψε-ράψε” σε σχέση με τα οικονομικά του για να αφαιρέσει περισσότερες λειτουργίες υψηλής ποιότητας όπως η ασύρματη φόρτιση και ο γυάλινος σκελετός.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS