ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 με νέες δυνατότητες και νέα emoji

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 με νέες δυνατότητες και νέα emoji

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 σήμερα. Περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες, καθώς και ορισμένες σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας. Μεταξύ άλλων, αυτή η έκδοση έρχεται με πάνω από 100 νέα emoji.

iOS 14.2 apple

Τα νέα emoji είναι πολύ ενδιαφέροντα. Τι εννοούμε ενδιαφέροντα; Την σημαία των τρανσέξουαλ, ένα χαμογελαστό πρόσωπο με δάκρυ, δύο άτομα που αγκαλιάζονται, μερικά έντομα και ζώα και πολλά άλλα. Επίσης, θα υπάρχει ένας Mx Claus, μια εναλλακτική λύση για τον Άγιο Βασίλη και την κ. Claus η οποία είναι χωρίς φύλο. Τα σμόκιν δεν περιορίζονται πλέον στους άνδρες και τα πέπλα δεν περιορίζονται μόνο στις γυναίκες – θα μπορείτε να στείλετε ένα emoji με μια γυναίκα που φοράει σμόκιν και έναν άνδρα που φοράει πέπλο.

Η σημερινή κυκλοφορία περιλαμβάνει επίσης μια νέα δυνατότητα προσβασιμότητας για τους τυφλούς χρήστες που διαθέτουν iPhone 12 Pro και Pro Max. Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα lidar, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να εντοπίσετε την παρουσία και την απόσταση των ατόμων που βρίσκονται γύρω σας μέσω της κάμερας του iPhone.

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι χρήσιμο πέρα ​​από την πανδημία του COVID-19, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν υπάρχει κάποιος που σας έχει πλησιάσει πάρα πολύ. Εκτός από τις ειδοποιήσεις ήχου, μπορείτε να ρυθμίσετε και έναν απτικό παλμό που πηγαίνει πιο γρήγορα καθώς το άτομο σας πλησιάζει.

Το iOS 14.2 προσθέτει επίσης μερικές δευτερεύουσες λειτουργίες, όπως νέες ταπετσαρίες, ειδοποιήσεις για το επίπεδο του ήχου των ακουστικών όταν η ένταση είναι πολύ υψηλή και επανασχεδιασμένα χειριστήρια για το AirPlay.

Όταν η Apple παρουσίασε το HomePod Mini, η εταιρεία μίλησε για μια νέα δυνατότητα Intercom που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με έναν άλλο χρήστη της Apple στο σπίτι σας. Οι σημερινές ενημερώσεις λογισμικού προσθέτουν υποστήριξη Intercom για iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods και CarPlay.

Εάν διαθέτετε AirPods, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε τη βελτιστοποιημένη φόρτιση της μπαταρίας. Λειτουργεί σαν βελτιστοποιημένη φόρτιση της μπαταρίας στο iPhone σας. Εάν συνδέσετε τα AirPod σας πριν πάτε για ύπνο, δεν θα φορτίσουν με πλήρη ταχύτητα. Αντ ‘αυτού, το iPhone σας μπορεί να πει στα AirPods να φορτιστούν στο 100% αμέσως πριν ξυπνήσετε – θα βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Η Apple κυκλοφορεί επίσης και το iPadOS 14.2 και το watchOS 7.1. Οι χρήστες του Apple Watch στη Νότια Κορέα και τη Ρωσία μπορούν τώρα να δοκιμάσουν τη λειτουργία ECG με τα πρόσφατα μοντέλα Apple Watch.

Πριν από την ενημέρωση, δημιουργήστε back up της συσκευής σας. Βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο ασφαλείας iCloud είναι ενημερωμένο ανοίγοντας την εφαρμογή Settings στο iPhone ή το iPad σας και πατώντας τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στην κορυφή. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε την iOS συσκευή σας στον υπολογιστή σας για να πραγματοποιήσετε ένα χειροκίνητο back up στο iTunes ή στο Finder. Μόλις γίνει αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή “Settings”, στη συνέχεια “General” και στη συνέχεια “Software Update”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS