ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify;

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify;

Spotify

Αποφασίσατε να σταματήσετε τη χρήση του Spotify και θέλετε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας; Δείτε πώς μπορείτε διαγράψετε το account σε μερικές μόνο κινήσεις:

Μπορείτε να διαγράψετε το account σας από ένα web browser στο smartphone σας ή από τον υπολογιστή σας. Η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε mobile ή desktop apps.

Πρέπει να έχετε στο νου σας ότι μόλις διαγράψετε το account σας, θα χάσετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής και τους followers σας. Επίσης, εάν έχετε φοιτητική έκπτωση, δεν θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για άλλο ένα έτος.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Spotify, δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε ξανά το ίδιο όνομα χρήστη, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την ίδια διεύθυνση email. Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify, μπορείτε απλώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify Premium.

Αφού μάθατε αυτές τις λεπτομέρειες και είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά το Spotify account σας, ανοίξτε το site του Spotify στον browser σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα υποστήριξης πελατών του Spotify. Κάντε κλικ στο κουμπί “Λογαριασμός“.

Spotify

Επιλέξτε το “Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου“.

Από την επόμενη ενότητα, κάντε κλικ στο κουμπί “Κλείσιμο λογαριασμού“.

Spotify

Επιλέξτε ξανά το κουμπί “Κλείσιμο λογαριασμού“.

Spotify

Τώρα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού. Μόλις βεβαιωθείτε ότι είναι ο σωστός λογαριασμός, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια“.

Στο επόμενο βήμα, κάντε τικ στην επιλογή “Καταλαβαίνω” και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια“.

Spotify

Το Spotify θα σας ζητήσει να ελέγξετε το email σας για έναν σύνδεσμο. Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας και βρείτε το email από το Spotify. Κάντε κλικ στην επιλογή “Κλείσιμο του λογαριασμού μου” που βρίσκεται στο email. Αυτός ο σύνδεσμος ισχύει μόνο για 24 ώρες.

Spotify

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί, το Spotify θα ανοίξει μια νέα καρτέλα και θα δείτε μια επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός σας έχει κλείσει και έχει διαγραφεί. Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό.

Spotify

Εάν αλλάξετε γνώμη, έχετε 7 ημέρες για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για να το κάνετε αυτό στα εισερχόμενά σας.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS