ΑρχικήsecurityΤο Office 365 θα προσθέσει υποστήριξη για προσωρινό email μιας χρήσης

Το Office 365 θα προσθέσει υποστήριξη για προσωρινό email μιας χρήσης

Η Microsoft θα παρέχει στους πελάτες του Office 365 υποστήριξη για τη χρήση email μίας χρήσης για να διευκολύνει τη διαχείριση των εισερχομένων τους και την παρακολούθηση των καμπάνιων μέσω email.

Η νέα δυνατότητα είναι γνωστή ως plus addressing (δευτερεύουσα διεύθυνση ή λεπτομερής διεύθυνση) και λειτουργεί επιτρέποντας στους χρήστες του Office 365 να δημιουργήσουν απεριόριστο αριθμό προσαρμοσμένων διευθύνσεων email προσθέτοντας text strings στην τυπική τους διεύθυνση χρησιμοποιώντας ένα οριοθέτη ‘+’.

“Επιπλέον, η υποστήριξη της υποστήριξης στο Office 365 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχειρίζεστε πιο εύκολα τα εισερχόμενά σας και ακόμη και να παρακολουθείτε μηνύματα όπως καμπάνιες marketing και πωλήσεων”, λέει η Microsoft.

Office 365

Εάν η διεύθυνση plus είναι γνωστή, το Gmail εδώ και λίγο καιρό παρέχει subaddressing, με την Google να εξηγεί το 2008 πώς μπορεί να δώσει στους χρήστες καλύτερο έλεγχο στα εισερχόμενά τους.

Αυτές οι νέες και μίας χρήσης διευθύνσεις θα κάνουν redirect στην τυπική διεύθυνση των χρηστών, επιτρέποντας το εύκολο φιλτράρισμα email κατά την εγγραφή σε newsletters, βρίσκοντας γρήγορα από που η spam καμπάνια βρήκε το email σας και οργανώνοντας αυτόματα τα email με βάση τον αποστολέα τους.

“Για παράδειγμα, μια διεύθυνση plus για το kimakers@contoso.com θα μπορούσε να είναι κάτι σαν το kimakers+northwind@contoso.com που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο χρήστης για να εγγραφεί στο newsletter στον ιστότοπο Northwind”, εξηγεί η Microsoft στην καταχώριση εξηγώντας την νέα αυτή δυνατότητα.

“Στη συνέχεια, όταν το Northwind στέλνει ένα newsletter στο kimakers+northwind@contoso.com θα κατευθύνεται απευθείας στο kimakers@contoso.com. Επίσης θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν κανόνα Εισερχομένων που στη συνέχεια μετακινεί τα μηνύματα που αποστέλλονται σε αυτήν τη + διεύθυνση στο φάκελο” Northwind “.”

Το Plus Addressing βρίσκεται σε εξέλιξη και η Microsoft σχεδιάζει να τo καταστήσει γενικά διαθέσιμo κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020, σε όλα τα περιβάλλοντα για όλους τους χρήστες του Exchange Online.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS