ΑρχικήTop Picks7 εφαρμογές για να δείτε ταινίες online ταυτόχρονα με τους φίλους σας

7 εφαρμογές για να δείτε ταινίες online ταυτόχρονα με τους φίλους σας

ταινίες

Σύμφωνα με τις συστάσεις που έχουν γίνει από τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς υγείας ανά τον κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν πλέον στο σπίτι τους, προκειμένου να αποτραπεί η περεταίρω μετάδοση του νέου κορωνοϊού. Για να περάσουν τις βαρετές ώρες στο σπίτι, πολλοί στρέφονται στο διαδίκτυο, είτε για να παρακολουθήσουν ταινίες και σειρές, είτε για να παίξουν κάποιο παιχνίδι, είτε για να δουλέψουν.

Ωστόσο είναι λογικό να μας λείπουν οι φίλοι μας αφού δεν μπορούμε να τους συναντήσουμε και να περάσουμε διασκεδαστικά το χρόνο μας μαζί τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι βέβαια να κρατήσουμε επαφή με τους φίλους μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως οι βίντεο κλήσεις ή οι εφαρμογές που επιτρέπουν παιχνίδια online. Θα μπορούσαμε ωστόσο να παρακολουθήσουμε και ταινίες μαζί με τους φίλους μας, ακόμα και αν ο καθένας παραμείνει σπίτι του. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, οι οποίες επιτρέπουν να βλέπουμε ταινίες online ταυτόχρονα με τους φίλους μας.

Ακολουθούν οι 7 καλύτερες εφαρμογές, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ταινίες online μαζί με τους φίλους σας.

Netflix Party

Πρόκειται για μία επέκταση chrome, με την οποία οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους και να παρακολουθήσουν Netflix μαζί. Διαθέσιμο μόνο για την έκδοση Google Chrome Desktop.

Watch2gether

Το καλύτερο σχετικά με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή είναι ένα προσωρινό ψευδώνυμο. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και οποιαδήποτε συσκευή.

Plug.DJ

Το Plug.DJ είναι η τέλεια εφαρμογή για άτομα που προτιμούν να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube και να ακούνε μουσική με τους φίλους τους αντί να βλέπουν σειρές και ταινίες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ιδιωτικούς χώρους για συνομιλία και να δημιουργήσουν μια λίστα με τα μουσικά βίντεο που επιθυμούν. Λειτουργεί σε Android και iOS επεκτάσεις.

Rabbit

Το Rabbit είναι μία από τις πιο μοναδικές εφαρμογές της λίστας, καθώς διαθέτει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά από την κοινή χρήση video streams. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται καρτέλες του προγράμματος περιήγησης και επομένως μπορείτε να μοιράζεστε παιχνίδια, έγγραφα, Netflix και YouTube βίντεο σε πολλαπλές συσκευές. Διαθέσιμη για web και desktop εκδόσεις, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα και για iOS και Android.

TwoSeven

Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να παρακολουθήσετε ταινίες online μαζί με τους φίλους σας. Μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο όχι μόνο από το Netflix αλλά και από το HBO Now, το Vimeo, το YouTube και το Amazon Prime Video. Διαθέσιμη για την έκδοση Web.

MyCircleTV

Επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη φωνητική συνομιλία ενώ παρακολουθούν ταινίες online μαζί με φίλους. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους μέσω οποιωνδήποτε πλατφορμών, όπως το Facebook, το Email, το Linkedin και το Twitter. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν για να ξεκινήσουν το streaming. Διαθέσιμη για εκδόσεις web, iOS και Android.

Scener

Το Scener σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τους φίλους σας μέσω βίντεο κλήσης ενώ παρακολουθείτε Netflix. Η εφαρμογή έρχεται επίσης με μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας με δυνατότητα προσθήκης 10 ατόμων ταυτόχρονα. Διαθέσιμη για έκδοση web.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS