ΑρχικήinetΜοντέλο της Tesla χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να κινείται

Μοντέλο της Tesla χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να κινείται

Tesla

Το σχέδια για ένα Tesla Roadster, με κινητήρα που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο και δείχνουν ότι θα μπορούσε να επιβιώσει μετά το τέλος του κόσμου.

Η φωτογραφία του εν λόγω μοντέλου, αναρτήθηκε στο Instagram από τον χρήστη @ tesla_pics_47 με μια λεζάντα που έλεγε “Δεν υπάρχει κορωνοϊός στον Άρη”.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του ηλιακού αυτοκινήτου είναι τα τεράστια λάστιχά του, που του επιτρέπουν διαδρομές off-road. Αυτά τα τεράστια λάστιχα καλύπτουν ολόκληρο το φτερό του αυτοκινήτου και του δίνουν μια πού δυναμική εμφάνιση.

Ωστόσο το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου Tesla είναι τα ηλιακά πάνελ που διαθέτει. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο έχει ένα πάνελ τοποθετημένο στην οροφή του και ένα στην αριστερή πλευρά. Τα πάνελ θα μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική ώστε αυτό το ηλεκτρικό όχημα να μπορεί να κινείται για εκατοντάδες μίλια.

Παρόλο που το Tesla Roadster έχει ήδη μια πολύ εντυπωσιακή εμβέλεια 600 μιλίων, το να έχει κανείς περισσότερα σίγουρα δεν βλάπτει.

Σε ένα κόσμο που ο πλανήτης θα έχει καταστραφεί, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο σας. Ωστόσο ο ειδικός σχεδιασμός του νέου αυτού μοντέλου θα μπορεί να τα ξεπεράσει.

Το Roadster διαθέτει χώρο για 4 επιβάτες, ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χώρο στο πάνω μέρος του οχήματος για μεταφορά φορτίων.

Το ράφι οροφής έχει αρκετό χώρο για ένα εφεδρικό λάστιχο και τέσσερα μπιτόνια βενζίνης, τα οποία εγείρουν το ερώτημα: Τι υπάρχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου;

Η τροποποίηση ενός Tesla με την προσθήκη μιας ηλιακής οροφής, δε φαίνεται και πολύ δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, ίσως η ανάρτηση θα έπρεπε να αυξηθεί και όχι να μειωθεί σε ένα τέτοιο μοντέλο.

Επιπλέον, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να αφαιρεθεί το ηλιακό πάνελ στο καπό. Μπορεί να φαίνεται ωραίο, αλλά ένα πάνελ αυτού του μεγέθους παράγει μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Το πάνελ αυτό θα προσθέσει ένα πολύ μικρό εύρος μπαταριών και επομένως δεν αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, το ηλιακό πάνελ στο πλάι, που είναι πολύ μικρό και δεν προσθέτει πολύ βάρος στο αυτοκίνητο, θα μπορούσε να παραμείνει για επιπλέον παραγωγή ενέργειας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS