ΑρχικήinetInstagram challenge: Ποια είναι τα trends λόγω κορωνοϊού;

Instagram challenge: Ποια είναι τα trends λόγω κορωνοϊού;

Instagram challenge

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκονται σε καραντίνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν τον εγκλεισμό στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, οι νέοι δημιουργούν νέα trends στα κοινωνικά δίκτυα (Instagram challenge, Facebook challenge κλπ) για να “σκοτώσουν την πλήξη τους”.

Σύμφωνα με τη NYPost, υπάρχουν πολλά trends, όπως τα “never have I ever”, “best five things” κλπ. Ένα νέο τέτοιο trend είναι το Instagram challenge με το όνομα “until tomorrow”.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο challenge “until tomorrow”, ποστάρουν ντροπιαστικές (αστείες) φωτογραφίες τους και γράφουν “until tomorrow” στη λεζάντα της φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο.

trends

Αν κάποιος κάνει like στη φωτογραφία, ο κάτοχος της φωτογραφίας του στέλνει μήνυμα και του ζητά να κάνει κι εκείνος το Instagram challenge. Οι χρήστες πρέπει να δημοσιεύσουν μια ντροπιαστική φωτογραφία τους και να την αφήσουν για 24 ώρες, με τη λεζάντα “until tomorrow”.

Το μήνυμα που στέλνεται στους χρήστες, που πατούν like στα until tomorrow posts, λέει: “Ώστε σου άρεσε το post μου με τη λεζάντα “until tomorrow”, τώρα πρέπει να ποστάρεις μια ντροπιαστική φωτογραφία σου. Στη λεζάντα, μπορείς να γράψεις μόνο “until tomorrow” και να κάνεις tag μόνο εμένα”.

Από την Τετάρτη, υπάρχουν ήδη 352.000 φωτογραφίες σχετικές με το νέο Instagram challenge, με το hashtag #untiltomorrow. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, δημοσιεύουν ντροπιαστικές και «άσχημες» φωτογραφίες στο Instagram για να ακολουθήσουν το νέο trend.

Άλλα trends

Πολλοί άνθρωποι ακολουθούν αλλά και δημιουργούν νέα trends και challenges στο Instagram για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους και να επικοινωνούν και να κάνουν πλάκα με τους φίλους τους.

Ένα από αυτά τα trends, είναι το #see10do10 challenge, όπου ο χρήστης καταγράφει ένα βίντεο με τον εαυτό του να κάνει δέκα push-ups και στη συνέχεια προκαλεί άλλους χρήστες να κάνουν το ίδιο.

Ένα άλλο Instagram challenge είναι το #seeapupaendapup, όπου οι χρήστες δημοσιεύουν μια φωτογραφία των κατοικίδιων ζώων τους και ζητούν από άλλους χρήστες να ανεβάσουν αντίστοιχες φωτογραφίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS