ΑρχικήUpdatesΣύντομα τα Facebook Stories θα ανεβαίνουν ταυτόχρονα και στο Instagram

Σύντομα τα Facebook Stories θα ανεβαίνουν ταυτόχρονα και στο Instagram

Ένα νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή από το Facebook, θα επιτρέπει να μοιράζεστε τα stories σας τόσο στο ίδιο το κοινωνικό μέσο όσο και στο Instagram ταυτόχρονα.

Από το 2017, οι χρήστες του Instagram έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται τα Stories τους απευθείας στον συνδεδεμένο λογαριασμό τους στο Facebook. Όσο περνάει ο καιρός, οι ιστορίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους χρήστες, με αποτέλεσμα το Facebook να εξελίσσει διαρκώς τις δυνατότητές τους.

Ορισμένοι χρήστες είναι τώρα σε θέση να επωφεληθούν από ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει την κοινή χρήση μιας ιστορίας τους στο κοινωνικό δίκτυο και ταυτόχρονα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Το νέο χαρακτηριστικό, εντοπίστηκε από την εμπειρογνώμονα αντίστροφης μηχανικής, Jane Manchun Wong, η οποία συνήθως ανακαλύπτει έγκυρα χαρακτηριστικά για διάφορες εφαρμογές, τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα επίσημα. Ο Alexandru Voica, υπεύθυνος επικοινωνίας EMEA για το Facebook, επιβεβαίωσε επίσης τη δοκιμή, ως μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι ιστορίες λειτουργούν σε πολλαπλές εφαρμογές.

Όπως συμβαίνει με την συνηθισμένη κοινή χρήση των Ιστοριών σας στο Facebook και το Messenger και το αντίστροφο, τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με το Instagram. Επίσης θα μπορείτε να επιλέγετε ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενο που αναρτάτε.

Ενώ η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει αυτή τη δοκιμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε το κοινωνικό δίκτυο θα ξεκινήσει αυτή τη νέα δυνατότητα για το ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το Facebook έχει αναπτύξει ένα νέο μοντέλο μηχανικής εκμάθησης, ικανό να ανιχνεύει τους ψευδείς λογαριασμούς. Πέρυσι, αυτό το λογισμικό θα είχε αφαιρέσει περισσότερα από 6,6 δισεκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς στη πλατφόρμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS