ΑρχικήReviewsWhispers: το ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που εγκαινιάζει η Rolls-Royce

Whispers: το ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που εγκαινιάζει η Rolls-Royce

Αν είστε ένας από τους τυχερούς ιδιοκτήτες μίας ολοκαίνουριας Rolls-Royce, σίγουρα θα απολαύσατε κάθε στιγμή, όταν επιλέγατε όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά για το καινούριο σας αυτοκίνητο. Μόλις όμως το παραλάβατε μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε με ποιον να συζητήσετε για το νέο σας απόκτημα ή να λάβετε συμβουλές σχετικά με πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Ευτυχώς για εσάς τώρα υπάρχει το Whispers, μια νέα υπηρεσία από τη Rolls-Royce που σας προσφέρει πολλά πράγματα. Πρώτον προσφέρει στα μέλη της, δηλαδή τους ιδιοκτήτες Rolls, ένα εξαιρετικά επιμελημένο feed σπάνιων και δαπανηρών υλικών που μπορούν να αγοράσουν αλλά και να κάνουν. Πρόκειται για μια επέκταση του “ιδιωτικού γραφείου” της εταιρείας, που διατηρεί καλές σχέσεις με επιλεγμένους πελάτες της.

Whispers: το ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που εγκαινιάζει η Rolls-Royce

Επιπλέον, η νέα εφαρμογή λειτουργεί και σαν ένα κοινωνικό δίκτυο, αφού επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους. Επίσης προσφέρεται μια σειρά από “εμπνευσμένες ιστορίες” που έχουν επιλεγεί μία προς μία από το “Luxury Intelligence Unit” της Rolls.

“Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε σήμερα στον κόσμο μια εφαρμογή που ονομάζεται Whispers”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös. “Το Whispers προσφέρει  εμπειρίες μεταμορφώσεων, σπάνια και επιθυμητά προϊόντα, καταπληκτικούς θησαυρούς και αποκλειστικές προεπισκοπήσεις της Rolls-Royce που επιμελούνται από την ίδια την εταιρία και παραδίδονται απευθείας στα χέρια της παγκόσμιας κοινότητάς μας”.

Whispers: το ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που εγκαινιάζει η Rolls-Royce

Κάτι το οποίο είναι ενθαρρυντικό για το Whispers, είναι το γεγονός ότι βρισκόταν σε έκδοση beta εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και μία μικρή ομάδα πελατών, στους οποίους έδωσε πρόσβαση η Rolls-Royce, ικανοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από αυτό, που η εταιρεία το προσφέρει τώρα παγκοσμίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προοδευτικό βήμα για μια εταιρία όπως η Rolls-Royce, η οποία από πολλές απόψεις είναι προσηλωμένη στο παρελθόν. Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε την πορεία της εφαρμογής τους επόμενους μήνες και το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα υψηλά στάνταρ ασφαλείας της εποχής μας . Η Rolls υπόσχεται ασφάλεια, αλλά με έναν κατάλογο χρηστών με ιδιαίτερα καλή οικονομική επιφάνεια, το Whispers φαίνεται πως θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ιδιαίτερα ελκυστικό στόχο για τους hacker.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS