ΑρχικήinetΟ κορωνοϊός θα αυξήσει την ζήτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla

Ο κορωνοϊός θα αυξήσει την ζήτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla

Η πανδημία του κορωνοϊού, πρόκειται να αυξήσει τη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αφού φαίνεται ότι η Tesla είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για οποιοδήποτε είδος οικονομικής κρίσης.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα από τα συμβατικά, καθώς έχουν καλύτερη επαφή με την σύγχρονη τεχνολογία, καλύτερο hardware και μπορούν να αντέξουν περισσότερο χωρίς να χρειαστούν συντήρηση ή άλλη υπηρεσία. Επομένως θα ανταπεξέλθουν καλύτερα στον ανταγωνισμό που φέρνει ο κορωνοϊός.

Γιατί η ζήτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla θα αυξηθεί λόγω του κοροναϊού;

Η αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι μια έξυπνη απόφαση, για κάποιον που θέλει να κάνει μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Η έξαρση του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει οικονομική επιβράδυνση. Χώρες όπως η Ιταλία, όπου ένας σημαντικός αριθμός ατόμων βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα, αντιπροσωπεύουν μια ζοφερή μελλοντική κατάσταση για πολλές άλλες χώρες.

Μια τέτοια κατάσταση αναγκάζει τις επιχειρήσεις να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις που περιλαμβάνουν την προσεκτική επένδυση των κεφαλαίων τους και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Σε τομείς όπως οι εταιρείες παράδοσης και οι οδηγοί ταξί, η αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Tesla όπως το μοντέλο 3 ή X είναι μια σωστή απόφαση.

Σε περιπτώσεις έξαρσης μιας ασθένειας, όπως συμβαίνει τώρα με τον κορωνοϊό, τα συμβατικά αυτοκίνητα χρειάζονται τα πρατήρια καυσίμων για να μπορούν να μετακινούνται, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν και εργαζόμενοι σε αυτά. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ωστόσο δεν απαιτούν την παρουσία άλλων ανθρώπων για να φορτιστούν, οπότε βοηθούν στη μείωση της διασποράς του ιού.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα της Tesla. Εταιρείες όπως η BMW, η Chevy και η VW ανακοίνωσαν πρόσφατα το σχέδιο ταχείας επέκτασής τους για να φέρουν στην αγορά καινούργια EVs μεγάλης εμβέλειας.

Η Tesla είναι παρούσα σε κάθε μεγάλη ήπειρο του πλανήτη, όπου η αγορά EV είναι ακμάζουσα. Έχει εδραιωθεί στη Βόρεια Αμερική, όπου έχει κατασκευάσει ένα τεράστιο δίκτυο υπερτροφοδότησης.

Η Tesla είναι επίσης παρούσα στην Κίνα, όπου η εταιρεία παραδίδει σταθερά τα οχήματά της. Εκτός από τις διακοπές λειτουργίας του Φεβρουαρίου, το Tesla Gigafactory Shanghai εργάζεται συνεχώς για να καλύψει την τοπική ζήτηση.

Τέλος, το Tesla Gigafactory Berlin, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021, θα καταστήσει την Tesla παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων, από κάθε άποψη.

Μια τέτοια παγκόσμια παρουσία, με κάθε εργοστάσιο να λειτουργεί ως ξεχωριστός κατασκευαστικός κόμβος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προστατεύει επιτυχώς την εταιρεία από κάθε μελλοντική διακοπή της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας.

Συμπερασματικά, η αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla παραμένει μια σωστή απόφαση παρά την πανδημία του κορωνοϊού. Τα Tesla EVs έχουν βελτιωθεί με το χρόνο, λόγω των ενημερώσεων λογισμικού Over The Air.

Σύμφωνα με τον μακροχρόνιο επενδυτή της Tesla, Steven, η διασπαστική καινοτομία, είχε πάντα καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια μίας οικονομικά αβέβαιης περιόδου, επειδή έχει τη συνήθεια να εξελίσσεται συνεχώς. Και σίγουρα η Tesla είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε αυτή την καινοτομία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS