ΑρχικήinetΚαραντίνα hack: Ανακαλύψτε νέους τρόπους διασκέδασης στο διαδίκτυο

Καραντίνα hack: Ανακαλύψτε νέους τρόπους διασκέδασης στο διαδίκτυο

Καραντίνα hack: Ανακαλύψτε νέους τρόπους διασκέδασης στο διαδίκτυο-Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ενώ πολλές χώρες επέβαλαν καραντίνα, που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Το διαδίκτυο όμως είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση.

Ειλικρινά, είναι βαρετό να μένεις μέσα όλη τη μέρα και η κοινωνική απομάκρυνση μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Σε τέτοιους τρομακτικούς καιρούς, το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχθεί ο σωτήρας σας.

Ας δούμε πως μπορείτε να διασκεδάσετε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της καραντίνας:

Σκληροπυρηνικό Gaming  – Τώρα το συστήνει ο Π.Ο.Υ.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) είχε δηλώσει πριν την πανδημία ότι η διαταραχή παιγνίων είναι ασθένεια. Αλλά τώρα, συνιστά στους ανθρώπους να μένουν στο σπίτι και να παίζουν βιντεοπαιχνίδια ενώ ασκούν κοινωνική αποστασιοποίηση.

Battle royale στο κινητό σας; Και όμως γίνεται.

Παίζοντας παιχνίδια στο κινητό σας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να σκοτώσετε την ώρα σας, διασκεδάζοντας για ώρες.

Εάν είστε οπαδός των παιχνιδιών battle royale, δεν θα νιώσετε στιγμή παγιδευμένοι στην καραντίνα. Δημοφιλή παιχνίδια battle royale όπως το PUBG και το Call Of Duty Mobile έρχονται με νέες seasons που φέρνουν τόνους νέων features.

Ώρα για διασκέδαση με παιχνίδια στον browser σας

Εάν δεν διαθέτετε ισχυρό υπολογιστή για την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών, δοκιμάστε παιχνίδια που τρέχουν χωρίς να εγκαταστήσετε κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα περιήγησης. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα σας κρατήσουν παρέα για ώρες.

Εάν τα παιχνίδια trivia είναι το φόρτε σας, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι “The Wiki Game”. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο ξεκινάτε από μια συγκεκριμένη σελίδα Wikipedia με ένα συγκεκριμένο θέμα και πρέπει να ανατρέξετε σε διαφορετικές σελίδες για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Παρακολουθήστε κλασικές ταινίες!

Η καραντίνα είναι η τέλεια στιγμή για να παρακολουθήσετε ξανά όλες τις κλασικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Επισκεφτείτε σελίδες όπως το imdb ή το rottentomatoes και είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε πολλές σειρές και ταινίες που θα θέλετε να δείτε ξανά.

Streaming υπηρεσίες δωρεάν στη διάθεσή σας

Λαμβάνοντας υπόψη την καραντίνα του κορονοϊού και τον τρόπο με τον οποίο έχει περιορίσει τους ανθρώπους στα σπίτια τους, πολλές υπηρεσίες streaming προσφέρουν το περιεχόμενο τους δωρεάν ή έχουν παρατείνει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που διαθέτουν. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες streaming που προσφέρουν εκτεταμένες περιόδους δωρεάν συνδρομής ή έχουν επεκτείνει τον κατάλογο με το δωρεάν περιεχόμενο τους:

Κατεβάστε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές από το διαδίκτυο

Αν δεν διαθέτετε κάποια συνδρομή, μπορείτε να βρείτε μερικούς ιστότοπους από όπου μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές χωρίς να πληρώσετε. Μεγάλη προσοχή στις ιστοσελίδες που διαθέτουν υλικό με πνευματικά δικαώματα καθώς το κατέβασμα αυτού του υλικού είναι παράνομο. Επίσης πολλές τέτοιες ιστοσελίδες είναι υπεύθυνες για την διανομή υλικού που μπορεί να βλάψει τον Η/Υ σας όπως malwares και ransomwares.

Αnime lovers? Έχουμε φροντίσει και για εσάς

Σας αρέσει να παρακολουθείτε Anime; H καραντίνα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για να παρακολουθήσετε Anime online. Παρακάτω θα βρείτε ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν και νόμιμο anime streaming:

Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για τα μάτια σας και μόνο

διασκέδασης στο διαδίκτυο

Για ένα βιβλιοφάγο, η καραντίνα έχει και τα καλά της. Αν σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να διαβάζετε βιβλία online. Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για την προώθηση της κοινωνικής απομόνωσης.

Scribd δωρεάν για ένα μήνα

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που προσφέρουν ηλεκτρονικά βιβλία είναι η Scribd. Εν μέσω πανδημίας, η Scribd προσφέρει δωρεάν συνδρομή για ένα μήνα στον premium κατάλογο της.

Η Scribd διαθέτει εκατομμύρια ebooks, audiobooks, περιοδικά και άρθρα για 30 ημέρες. Δεν χρειάζεστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ξεκινήσετε την ανάγνωση κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής.

Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να επισκεφτούν εικονικά τα μουσεία

Είστε σε καραντίνα και έχετε μια λαχτάρα για τέχνη; Αυτά τα 12 μουσεία και γκαλερί τέχνης προσφέρουν τώρα online συλλογές και εικονικά εργαλεία κατά την διάρκεια της καραντίνας.

  • Βρετανικό Μουσείο, Λονδίνο
  • Μουσείο Guggenheim, Νέα Υόρκη
  • Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης, Ουάσινγκτον, D.C.
  • Musée d’Orsay, Παρίσι
  • Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης και Σύγχρονης Τέχνης, Σεούλ
  • Μουσείο Περγάμου, Βερολίνο
  • Rijksmuseum, Άμστερνταμ
  • Μουσείο Βαν Γκογκ, Άμστερνταμ
  • Το Μουσείο J. Paul Getty, Λος Άντζελες
  • Γκαλερί Ουφίτσι, Φλωρεντία
  • MASP, Σάο Πάολο
  • Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας, Πόλη του Μεξικού

Τα περισσότερα από αυτά τα μουσεία συγκαταλέγονται στο Google Street View ώστε να έχετε την δυνατότητα να περιπλανηθείτε εικονικά στις αίθουσες τους.

Αποκτήστε νέες γνώσεις στο διαδίκτυο

διασκέδασης στο διαδίκτυο

Αν βαρεθήκατε να παίζετε παιχνίδια και να παρακολουθείτε ταινίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να αποκτήσετε νέες γνώσεις σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Ακολουθούν ορισμένες ιστοσελίδες που μπορείτε να επισκεφτείτε:

Διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες

Εδώ είναι μερικές ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που μπορούν να σας διασκεδάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της κοινωνικής απομόνωσης.

1. MapCrunch

Το MapCrunch σας βάζει σε μια τυχαία τοποθεσία μέσω του Google Map Street View και, στη συνέχεια, εξαρτάται από εσάς να το εξερευνήσετε. Το MapCrunch έχει γραφικές τοποθεσίες και είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να σκοτώσετε την ώρα σας.

2. Zoomquilt

Ένας από τους πιο καταπληκτικούς ιστότοπους, το Zoomquilt, δείχνει μια εικόνα που μπορείτε να μεγεθύνετε επ ‘άπειρον, προκαλώντας έτσι μια μορφή ύπνωσης.

3. 100,000 Stars

Το 100.000 Stars είναι μια διαδραστική απεικόνιση 119.617 κοντινών αστέρων. Έτσι μπορείτε να ταξιδέψετε σε χιλιάδες αστέρια μέσα από την οθόνη του Η/Υ σας.

4. Radiooooo

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένα διαμαντάκι για τους λάτρεις της μουσικής. Μπορείτε να ακούσετε ραδιόφωνο από διάφορες περιοχές του κόσμου και από διαφορετικές χρονικές περιόδους. Απλά επιλέξτε τη χώρα και τη δεκαετία για να αρχίσετε να ακούτε το ραδιόφωνο.

5. News of Future

Ειλικρινά, οι τίτλοι ειδήσεων αυτές τις μέρες προκαλούν θλίψη με κρούσματα του ιού και άσχημα νέα γύρω από αυτόν να αναμεταδίδονται συνεχώς στην οθόνη. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και δείτε τις ειδήσεις από το 2025. Το News of Future σας παρουσιάζει τα επερχόμενα γεγονότα και τίτλους από το μέλλον.

Δεν χρειάζεστε χαρτί υγείας, αλλά το διαδίκτυο για να επιβιώσετε

Η καραντίνα του κορονοϊού δεν είναι τόσο άσχημη αν γνωρίζετε όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να εξερευνήσετε το διαδίκτυο και να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS