ΑρχικήsecurityNetflix: Κλειδώστε τον λογαριασμό σας με PIN για περισσότερη ασφάλεια

Netflix: Κλειδώστε τον λογαριασμό σας με PIN για περισσότερη ασφάλεια

Netflix: Κλειδώστε τον λογαριασμό σας με PIN για περισσοτρεη ασφάλεια

Netflix: Κλειδώστε τον λογαριασμό σας με PIN για περισσότερη ασφάλεια- Το Netflix, μια από τις πιο γνωστές streaming πλατφόρμες, έδωσε μια νέα δυνατότητα στους χρήστες, η οποία τους επιτρέπει να κλειδώνουν τον λογαριασμό τους με PIN. Εκτός από αυτό, στην πλατφόρμα πλέον υπάρχει και γονικός έλεγχος, υπηρεσία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να αφαιρούν το οποιοδήποτε περιεχόμενο, που νομίζουν ότι είναι ακατάλληλο για τα παιδιά τους.

Η δυνατότητα να κλειδώσουν τους λογαριασμoύς τους με PIN θα φανεί πολύ χρήσιμη σε χρήστες που μοιράζουν τη συνδρομή τους με γνωστούς και φίλους, ενώ ταυτόχρονα δεν επιθυμούν κάποιος να έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προφίλ.

Η διαδικασία κλειδώματος είναι απλή. Απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Συνδεθείτε στο Netflix από έναν Browser.
  • Πατήστε στις λεπτομέρειες του λογαριασμού στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας.
  • Επιλέξτε λογαριασμός. Ύστερα, επιλέξτε Γονικός έλεγχος.
  • Εδώ θα βρείτε το σημείο στο οποίο γίνεται η ρύθμιση του PIN.

Σύφωνα με τον kid’s product manager της εταιρίας, η δυνατότητα γονικού ελέγχου είναι σημαντική για πολλούς από τους γονείς. Ο ίδιος δήλωσε επίσης, ότι η εταιρία ελπίζει αυτές οι δυνατότητες να βοηθήσουν τους γονείς να επιτρέπουν στα παιδιά τους μόνο κατάλληλο περιεχόμενο.Ο γονικός έλεγχος, μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και ολόκληρες σειρές. Για παράδειγμα, αν κάποιος αποφασίσει ότι δεν θέλει τα παιδία του να βλέπουν Game of Thrones, μπορεί εύκολα να αφαιρέσει όλη τη σειρά.

G-Rating Filter:

Ένα άλλο χαρακτηριστικό, που πλέον έχουν οι χρήστες, είναι να επιτρέπουν περιεχόμενο από το G-Filter. Με λίγα λόγια, αυτό φιλτράρει το περιεχόμενο βασίζοντας στη βαθμολογία που έχουν δώσει άλλοι χρήστες της χώρας.

Άλλα χαρακτηριστικά του γονικού ελέγχου περιλαμβάνουν την δυνατότητα απενεργοποίησης του autoplay, περιορισμού του χρόνου και πρόσβασης στο “Ιστορικό” του λογαριασμού του παιδιού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS