ΑρχικήsecurityΗ Gartner ορίζει την Sophos ως ηγέτη στο Endpoint Protection

Η Gartner ορίζει την Sophos ως ηγέτη στο Endpoint Protection

Η Gartner τοποθέτησε και πάλι τη Sophos ως ηγέτη στην πλατφόρμα προστασίας Magic Quadrant για Endpoint Protection. Αυτή είναι η 11η φορά στη σειρά που η Sophos έχει τοποθετηθεί στην κορυφή.

“Πιστεύουμε ότι η τοποθέτησή μας στην κορυφή καθοδηγείται από την ισχυρή προστασία του endpoint protection, την ευχρηστία στον εντοπισμό του endpoint και την απόκριση σε πραγματικό κόσμο (EDR), καθώς και από την πλατφόρμα ενοποίησης της Sophos Central”, αναφέρει μια δήλωση της Sophos.

Sophos

“Πιστεύουμε ότι η Gartner αναγνώρισε τη Sophos για την αποδεδειγμένη δουλειά στο “σταμάτημα” των ransomware, της τεχνολογίας βαθιάς εκμάθησης που εμποδίζει malware και την τεχνολογία anti-exploit. Αυτά είναι μερικά από τα σύνολα τεχνολογιών που υπάρχουν στο Intercept X.”

“Η πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές ransomware εκατομμυρίων δολαρίων και τα πρόστιμα GDPR δείχνει ότι οι διαχειριστές πληροφορικής εξακολουθούν να μην εφαρμόζουν την προστασία που χρειάζονται για την πρόληψη των κυβερνοεπιθέσεων“, προσθέτει ο επικεφαλής των προϊόντων της Sophos, Dan Schiappa.

“Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι κατακλύζονται από απειλές που προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποιούν πολλαπλές μεθόδους και ωφέλιμα payloads κατά μήκος μιας ενιαίας αλυσίδας επίθεσης.”

“Πιστεύουμε ότι η αναγνώριση της Gartner υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό το endpoint προϊόν για κάθε στρατηγική ασφάλειας των οργανισμών. Κατά την άποψή μας, η τοποθέτηση της Sophos 11 φορές στην κορυφή από την Gartner δείχνει ότι η Sophos συνεχώς καινοτομεί στον κυβερνοχώρο. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη του EDR για τα endpoint και τους servers για διερευνήσεις προηγμένων απειλών. ”

Η Sophos έχει επίσης πραγματοποιήσει διάφορες προαγωγές στην ομάδα της Ασίας και της Ιαπωνίας (APJ). Ο Jon Fox διορίστηκε ως διευθυντής καναλιού για το APJ. Η Natasha Lambert έχει προωθηθεί στον προηγούμενο ρόλο του Fox ως διευθυντής καναλιού, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας (A / NZ), ενώ η Sonia Chamberlain έχει αναλάβει το ρόλο διαχειριστή διανομής και SMB, A / NZ, την προηγούμενη θέση της Lambert.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS