ΑρχικήTop PicksΔεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το MailChimp; Δείτε 10 εναλλακτικές λύσεις

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το MailChimp; Δείτε 10 εναλλακτικές λύσεις

MailChimpΣε κάθε τομέα, πάντα υπάρχει μια εταιρεία που ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, όταν μιλάμε για μηχανές αναζήτησης, όλοι σκεφτόμαστε τη Google. Στον τομέα του email marketing, η εταιρεία που κυριαρχεί είναι η MailChimp. Το MailChimp είναι ένα εύχρηστο email marketing εργαλείο και γι’ αυτό το χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το MailChimp μπορεί να είναι ιδανική λύση για κάποιον που δημιουργεί μια νέα εταιρεία. Αλλά καθώς η εταιρεία θα αναπτύσσεται και θα αποκτά περισσότερους συνδρομητές, θα πρέπει να πληρώσει αρκετά μεγάλα ποσά για τις υπηρεσίες του MailChimp.

Ακολουθούν 10 εναλλακτικά email marketing λογισμικά, τα οποία προσφέρουν πολλές δυνατότητες και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ισχυρή στρατηγική marketing.

  1. AWeber

Το AWeber είναι αρκετά γνωστό, αφού για χρόνια κυριαρχούσε στον κλάδο. Το AWeber προσφέρει πολλές δυνατότητες. Έχει βελτιωμένο οπτικό επεξεργαστή καθώς και πολλές επιλογές newsletter. Επιπλέον, προσφέρει live υποστήριξη, δυνατότητα για A/B testing, ενώ χρησιμοποιείται και σε φορητές συσκευές.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε με μόλις 1$. Αν αποφασίσετε τελικά να το χρησιμοποιήσετε, το κόστος θα είναι 19$ το μήνα για 500 επαφές. Ωστόσο, αν οι συνδρομητές αυξηθούν πολύ, αποτελεί και αυτό μια ακριβή λύση.

  1. Moosend

Το Moosend είναι ένα βασικό και εύχρηστο εργαλείο email marketing. Διαθέτει, όμως, και έναν drag-and-drop επεξεργαστή, που είναι πολύ χρήσιμος. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της απόδοσης των email σας, αφού παρέχει τακτικές αναφορές ακόμα και σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, επιτρέπει την αποστολή διαφορετικών email σε διαφορετικές ομάδες συνδρομητών (κατηγοριοποίηση συνδρομητών).

Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των συνδρομητών. Μέχρι 1.000 συνδρομητές είναι δωρεάν (με απεριόριστα email). Για 2.000 συνδρομητές, θα χρειαστεί να πληρώσετε 10$ και για 100.000, 390$.

  1. SendinBlue

Το SendinBlue είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο. Δεν έχει τόσα χαρακτηριστικά όσα το MailChimp, αλλά είναι εύκολο στη χρήση. Οι εταιρείες μπορούν να κατηγοριοποιήσουν τους συνδρομητές που έχουν στη λίστα τους, με βάση την αγοραστική τους συμπεριφορά ή το email engagement. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS.

Κάποια extra χαρακτηριστικά είναι οι προσαρμοσμένες φόρμες, η δυνατότητα A/B testing και η live υποστήριξη.

Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν για 300 μηνύματα / ημέρα. Για 40.000 emails /μήνα υπάρχει χρέωση 25$ και για 60.000, 39$.

  1. Omnisend

Το Omnisend είναι μια καλή επιλογή για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Διαθέτει Google Customer Match Sync, Facebook Custom Audiences, κατηγοριοποίηση συνδρομητών, popups και SMS automation, επεξεργασία περιεχομένου και αναφορές.

Το Omnisend χρεώνει τις υπηρεσίες του 16$ για 15.000 emails και 199$ για απεριόριστα emails. Για απεριόριστα emails και συνδρομητές υπάρχει χρέωση 2.000$, κάτι που το καθιστά ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις.

  1. EasySendy

Το EasySendy έχει ένα χαρακτηριστικό, που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εργαλεία. Έχει ενσωματωμένα τα Amazon SES API, SendGrid και MailGun. Επιπλέον, επιτρέπει την αυτόματη καταγραφή των συνδρομητών από το website σας και την κατηγοριοποίηση των καταλόγων email και διαθέτει Drag and Drop Automation Flow Builder.

Το κόστος είναι 14$ για 50.000 emails, για 5.000 επαφές.

  1. ConvertKit

Το ConverKit έχει σχεδιαστεί για χρήση από Pro bloggers. Διαθέτει εύχρηστο interface καθώς και tutorial βιντεάκια και άρθρα, που δίνουν συμβουλές για email marketing. Έχει ενσωματωμένο το WordPress, διάφορες φόρμες και αναφορές και δυνατότητα κατηγοριοποίησης των συνδρομητών.

Για έως και 1.000 συνδρομητές, πληρώνετε 29$ /μήνα, για 1.000-3.000, 49$ / μήνα και για 5.000 και πάνω, 79$.

  1. Campaign Monitor

Το Campaign Monitor είναι άλλο ένα εύκολο εργαλείο με πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να προσαρμόσετε το email σας, όπως ακριβώς θέλετε (εικόνες, κείμενα, κενά κλπ.) και να κωδικοποιήσετε τα «πρότυπα» αρχεία σας. Διαθέτει οπτικό επεξεργαστή, δυνατότητα κατηγοριοποίησης των συνδρομητών με βάση τη συμπεριφορά τους και διάφορα δημογραφικά στοιχεία, και δυνατότητα παρακολούθησης δεδομένων.

Το κόστος είναι 9$  / μήνα για 2.500 emails, 29$  / μήνα για απεριόριστα emails και 149$  / μήνα για απεριόριστα emails με προηγμένη παρακολούθηση συνδέσμων.

  1. Campayn

Το Campayn προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής 20.000 email σε 2.000 συνδρομητές εντελώς δωρεάν. Το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί κυρίως για μικρές επιχειρήσεις. Διαθέτει διάφορα πρότυπα email, αναλυτικές αναφορές και άλλα χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο κόστος, όπως είπαμε παραπάνω τα 20.000 emails σε 2.000 συνδρομητές είναι δωρεάν. Η αποστολή 15.000 email σε 3.000 επαφές κοστίζει 19$ / μήνα και η αποστολή απεριόριστων email σε 3.000 επαφές κοστίζει 39$ / μήνα.

  1. TinyLetter

Το TinyLetter είναι μια υπηρεσία του MailChimp και είναι 100% δωρεάν. Έγινε δωρεάν μετά την αφαίρεση των business χαρακτηριστικών. Επομένως, δεν προορίζεται για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αλλά είναι ιδανικό για όσους στέλνουν τακτικές ενημερώσεις και εκθέσεις.

  1. MailPoet

Το MailPoet είναι ουσιαστικά ένα plugin για το WordPress, που δίνει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου των δραστηριοτήτων σας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, είναι η δυνατότητα προσθήκης εικόνων από τη βιβλιοθήκη σας στα email newsletters, χωρίς τη βοήθεια τρίτων εταιρειών.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν την υπηρεσία για 2.000 συνδρομητές. Για απεριόριστους συνδρομητές έχετε χρέωση 99$ / μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS