ΑρχικήsecurityΗ CIA δημιούργησε μη ανιχνεύσιμο dark web site στο ανώνυμο, κρυπτογραφημένο δίκτυο...

Η CIA δημιούργησε μη ανιχνεύσιμο dark web site στο ανώνυμο, κρυπτογραφημένο δίκτυο Tor

Η CIA λανσάρει επίσημο Onion Site μέσω του δικτύου Tor, όπου οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας και για την αναφορά πληροφοριών.

CIA

Τα onion websites μπορούν να προσεγγιστούν μόνο μέσω του δικτύου Tor και οι μηχανές αναζήτησης δεν κάνουν εύρεση αυτών των ιστότοπων. Δρουν κάτω από τα επίπεδα των δικτύων proxy.

Με την εγκατάσταση του Tor Browser, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα dark web hosting website. Το Dark Web, από την άλλη πλευρά, ορίζεται ως “το τμήμα του Διαδικτύου που σκοπίμως κρύβεται από τις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιεί διευθύνσεις IP που έχουν αποκρυφτεί και είναι προσβάσιμο μόνο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor εξασφαλίζει ότι η επικοινωνία σας γύρω από ένα κατανεμημένο σύστημα μεταφορών συνεχίζεται από εθελοντές σε όλο τον κόσμο αφού οι εθελοντές τρέχουν κόμβους του δικτύου του υπολογιστή σας.

Αποτρέπει κάποιον που βλέπει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο από το να καταλάβει τι ιστοσελίδες επισκέπτεστε, αποτρέπει τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε από το να μάθουν την φυσική σας θέση και σας δίνει την ευκαιρία να φτάσετε στους αποκλεισμένους ιστότοπους.

«Το Onion Site σας δίνει την δυνατότητα με ασφάλεια, ανώνυμα και χωρίς να εντοπίζονται διάφορα χαρακτηριστικά σας να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.», αναφέρει το δελτίο τύπου της CIA.

«Η παγκόσμια αποστολή μας απαιτεί τα άτομα να έχουν πρόσβαση σε μας από οπουδήποτε. Η δημιουργία ενός onion site είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να πηγαίνουμε όπου είναι οι άνθρωποι», δήλωσε η Brittany Bramell, Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της CIA.

Επίσης όπως αναφέραμε και παραπάνω μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια θέση εργασίας με περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες για τις θέσεις να είναι διαθέσιμες στο onion site μας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS