ΑρχικήαπόψειςΗ Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει κάτι μεγάλο

Η Microsoft πρόκειται να ανακοινώσει κάτι μεγάλο

6ffafe8fb0f487f8e679065d06574487-Microsoft

Microsoft: είναι έτοιμη να κάνει το φθινόπωρό μας λίγο πιο ενδιαφέρον!

Την Παρασκευή η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις στον τύπο, για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 26 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ., κάτι που θα μπορούσε να απεικονίζει το επόμενο κύμα της καινοτομίας των Windows.

Πριν από ένα χρόνο, η Microsoft συγκλόνισε τον κόσμο της τεχνολογίας με το δικό της Windows 10 laptop με αρθρωτό σχεδιασμό – τον Surface Book. Είχε επίσης παρουσιάσει ένα νέο Surface Pro 4 και το Band 2. Ωστόσο, αυτό το γεγονός, σύμφωνα με τις φήμες, θα είναι πιο αυστηρό και πιο οικείο. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ενδιαφέρον.

Εδώ και μήνες υπήρχαν φήμες ότι η Microsoft ετοιμάζει νέα τηλέφωνα Surface, καθώς και ενημερώσεις για τa ολοένα και πιο δημοφιλή Surface Pro 4 ή το Surface Book. Αλλά οι πηγές λένε ότι αυτό μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ακούμε ότι τα HoloLens (πιθανώς για τους καταναλωτές), το Xbox και τα νέα PCs Windows θα είναι σε ετοιμότητα και μπορεί σύντομα να ακούσουμε περισσότερα για την ανυπόμονα-αναμενόμενη Xbox Scorpio Project κονσόλα παιχνιδιών.

Αν δεν υπάρχουν τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές ή convertibles, τότε τι ακριβώς κρύβει η Microsoft στο μανίκι της; Δεν στέλνει κανείς προσκλήσεις για εκδήλωση προϊόντων στη Νέα Υόρκη, εκτός αν σχεδιάζει κάτι μεγάλο. Σαφώς, ότι και να είναι αυτό, θα πρέπει να σχεδιάστηκε για να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό η χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

Ότι και αν είναι αυτό που θέλει να λανσάρει η Microsoft, θα είμαστε σε ετοιμότητα για να σας παρέχουμε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες για το προϊόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS