ΑρχικήUpdatesEvernote: Καταργεί το δωρεάν πρόγραμμα του;

Evernote: Καταργεί το δωρεάν πρόγραμμα του;

Το Evernote ανακοίνωσε περιορισμούς στο δωρεάν πρόγραμμά του. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν μόνο 50 σημειώσεις και ένα σημειωματάριο ανά λογαριασμό, από το προηγούμενο όριο των 100.000 σημειώσεων και 250 σημειωματαρίων.

Evernote

Για τους χρήστες που ξεπερνούν το νέο όριο, το Evernote δηλώνει ότι θα διατηρήσουν τη δυνατότητα προβολής, επεξεργασίας, εξαγωγής, κοινοποίησης και διαγραφής των ήδη υπαρχόντων σημειώσεών τους.

Επιπλέον, αναφέρεται ένα πρόβλημα με τον πελάτη ιστού του Evernote, καθώς αντιμετώπισε δυσκολίες στη φόρτωση και προβολή των πιο πρόσφατων σημειώσεων. Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης, τα οποία λύθηκαν με τον καθαρισμό των cookies και την επανασύνδεση.

Με αυτές τις αλλαγές, το Evernote ελπίζει να διατηρήσει τους υφιστάμενους χρήστες της και να προσελκύσει νέους χρήστες που θα εξερευνήσουν τις πλήρεις δυνατότητες της υπηρεσίας μέσω των συνδρομών.

Διαβάστε περισσότερα: Evernote: Απολύει το μεγαλύτερο μέρος των υπαλλήλων της στις ΗΠΑ

“Σκέφτομαι να καταργήσω το Evernote Premium, καθώς οι τιμές αυξήθηκαν στις ΗΠΑ από $18 (~16.50€) σε $129 (~118€) ετησίως. Κάθε χρόνο δοκιμάζω νέες υπηρεσίες σημειώσεων και ανάμεσα στις επιλογές μου βρίσκονται το Simplenote, το UpNote, το Notesnook, το iA Writer, το Obsidian, το Joplin, το Notion και το OneNote.

Evernote

Ανάμεσα σε αυτές, το Simplenote ξεχωρίζει για την απλότητά του, το UpNote πλησιάζει το Evernote, το Notesnook επικεντρώνεται στον σεβασμό της ιδιωτικότητας, το iA Writer είναι ελαφρύ και απαλλαγμένο από περιττές παρεμβάσεις, το Obsidian διαθέτει μοναδικό σύστημα διασύνδεσης σημειώσεων, το Joplin είναι ανοιχτού κώδικα, το Notion αναφέρεται ως εναλλακτική του Evernote αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στα Windows, και το OneNote δεν με εντυπωσίασε.”

Πηγή: androidcentral.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS