ΑρχικήUpdatesΗ Apple Προσθέτει Υποστήριξη για Live Activities στο Shazam

Η Apple Προσθέτει Υποστήριξη για Live Activities στο Shazam

Live Activities Shazam

Η Apple πρόσθεσε σήμερα υποστήριξη για Live Activities στο Shazam, την δωρεάν εφαρμογή ανακάλυψης και αναγνώρισης μουσικής.

Δείτε επίσης: Apple: Ποιά νέα emoji έρχονται;

Τα Live Activities του Shazam κρατούν τον χρήστη ενημερωμένο όταν ψάχνει για μουσική στο παρασκήνιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε πολλαπλές εργασίες ή αναγνωρίζετε τραγούδια σε άλλες εφαρμογές.

Η τελευταία σημαντική ενημέρωση του Shazam έγινε τον Ιανουάριο, επιτρέποντας στους χρήστες να αναγνωρίζουν τραγούδια από άλλες εφαρμογές ενώ ακούν με ακουστικά.

Live Activities Shazam

Η Apple εξαγόρασε το Shazam το 2018 και έκτοτε φέρνει σταδιακά την εφαρμογή πιο κοντά στο ‌Apple Music‌, προσφέροντας δοκιμές στη streaming υπηρεσία μέσω της εφαρμογής και τη δυνατότητα συγχρονισμού των Shazams απευθείας στο ‌‌Apple Music‌‌.

Μέχρι την εξαγορά, το Shazam είχε ληφθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο φορές και είχε πάνω από 120 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Το Shazam μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το App Store. Μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω του Κέντρου Ελέγχου σε ‌‌iPhone‌‌ και ‌‌iPad‌‌, μέσω εντολών ‌Siri‌, ή στο Mac, καθώς και μέσω widgets. Η έκδοση 17.11 του Shazam είναι τώρα διαθέσιμη.

Δείτε ακόμα: Η κάρτα Passe Navigo μπορεί τώρα να προστεθεί στο Apple Wallet

Η Apple άνοιξε το API των Live Activities σε τρίτες εφαρμογές ‌iPhone‌ με την κυκλοφορία του iOS 16.1 το 2022 και πολλοί προγραμματιστές έχουν από τότε εκμεταλλευτεί καλά αυτή τη δυνατότητα.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS