ΑρχικήgamingPepper Grinder: Ελληνικό Review

Pepper Grinder: Ελληνικό Review

Pepper Grinder

Pepper Grinder: Μια Περιπέτεια γεμάτη 2D δράση που Συνδυάζει το Παραδοσιακό Πλατφορμίνγκ με Έναν Εναλλακτικό Τρόπο για Αναδύσεις και Καταδύσεις στη Γη.

ΠλατφόρμεςNintendo SwitchMicrosoft WindowsLinuxmacOS

Εκδότης: Devolver Digital

Προγραμματιστής: Ahr Ech

Κυκλοφορία: 28 Μαρτίου 2024

(Συνιστάται controller)

Μερικές φορές, ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσει ένα μεγάλο παιχνίδι είναι να δημιουργηθεί ένας συναρπαστικός μηχανισμός, και το Pepper Grinder είναι ένα πρωτοποριακό παράδειγμα. Το ονομαστικό μηχάνημα είναι τόσο ισχυρό όσο είναι ευέλικτο, ικανό να διαπεράσει το έδαφος και να τροφοδοτήσει όλων των ειδών αστείες συσκευές. Η καμπύλη δυσκολίας μπορεί να είναι ανακατεμένη και να τελειώνει πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε, αλλά αυτός ο πυρήνας μηχανισμού χτίζει μια στιβαρή βάση που σίγουρα θα σας κρατήσει ψυχαγωγημένους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Pepper Grinder

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι, φυσικά, ο Grinder, ένα κωνικό τρυπάνι που ο πρωταγωνιστής Pepper χρησιμοποιεί για να διαπεράσει το έδαφος, να περιστρέφει διακόπτες και να νικά εχθρούς. Το design των επιπέδων είναι συνεχώς έξυπνο, και θα σας κάνει εντύπωση ο αριθμός των χρήσεων που βρήκε η ομάδα για μια συσκευή που θα μπορούσε εύκολα να κουράσει γρήγορα. Παρόλα αυτά, ενώ το να βγαίνεις και να μπαίνεις από πηγάδια χώματος, να κρέμεσαι σε γάντζους και να πετάς πάνω από κενά είναι διασκεδαστικό, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

Pepper Grinder

Δείτε ακόμα: Ενημέρωση Valorant 8.05: Patch Notes

Μην αφήνετε την pixel 2D τέχνη και την αισιόδοξη εξωτερική εμφάνιση του Pepper Grinder να σας ξεγελάσουν – αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει απαιτητικό, ιδιαίτερα στις προκλήσεις του πλατφόρμινγκ. Κάποια άλματα χρειάζεται να ενισχυθούν στο σωστό χρόνο, και αν δεν είστε έτοιμοι για έναν συγκεκριμένο σημείο σύλληψης να εμφανιστεί, πέφτετε στον θάνατο. Τα δυσκολότερα επίπεδα του Pepper Grinder είναι τα boss fights, συναρπαστικές μάχες που κάνουν δημιουργική χρήση των μηχανισμών του παιχνιδιού. Διότι οι αρχηγοί έχουν μεγάλες μπάρες ζωής, αυτές είναι δοκιμές αντοχής, αλλά παρά ταύτα, καταφέρνουν να διατηρήσουν τον ακατάπαυστο ρυθμό του παιχνιδιού. Οι αρένες και οι ίδιοι οι αρχηγοί είναι επίσης εντυπωσιακοί, επιδεικνύοντας το ταλέντο της Ahr Ech για την pixel 2D τέχνη στο υψηλότερο βαθμό.

Pepper Grinder

Δείτε επίσης: Fallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Η δυσκολία μερικές φορές θα προκαλέσει με την ασυνέπειά της, με ένα επίπεδο να σας σκοτώνει επανειλημμένα και το επόμενο να περνά από την αρχή χωρίς να σας πληγώσει ούτε μια φορά. Η ήττα εναντίον ενός δύσκολου boss δεν ήταν ποτέ θέμα, διότι η δυσκολία τους προβλέπεται και ταιριάζει, αλλά κάποια επίπεδα έχουν δύσκολες ακολουθίες άλματος ή κύματα εχθρών ακριβώς πριν από ένα σημείο ελέγχου, το οποίο ίσως καταντήσει ενοχλητικό όταν πρέπει να προσπαθήσεται ξανά και ξανά. Αν και υπάρχουν λίγοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό, είναι τουλάχιστον μερικώς σύμπτωμα του μήκους του παιχνιδιού. Το να συμπεριλάβεις λιγότερα επίπεδα κάνει πιο δύσκολο το να ομαλοποιήσεις την καμπύλη της δυσκολίας, με αποτέλεσμα τέτοιες αιχμές.

Δείτε ακόμα: Δωρεάν Demo για το Stellar Blade Αυτή την Παρασκευή

Το Pepper Grinder είναι μια εκπληκτικά σύντομη εμπειρία. Ίσως ξοδέψετε μόνο 4 ώρες για να ολοκληρώσετε την κύρια ιστορία και άλλη μισή ώρα περίπου για να επιστρέψετε και να συγκεντρώσετε αρκετά νομίσματα για να παίξετε τα κλειδωμένα επίπεδα που τυχόν θα παραλείψετε. Υπάρχουν πολλές ιδέες και μηχανισμοί που θα μπορούσαν εύκολα να επεκταθούν, και με το να επεκτείνετε τον πρώιμο κομμάτι του παιχνιδιού, οι αιχμές δυσκολίας προς το τέλος πιθανότατα δεν θα ήταν τόσο ενοχλητικές.

Ωστόσο θα εκτιμήσετε την αποδοτικότητά του. Η Ahr Ech είχε μια ιδέα για έναν μηχανισμό πλατφόρμας και επεξεργάστηκε αρκετά για να ολοκληρώσει μια ιστορία – δεν υπάρχει άχρηστη στιγμή σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και αυτό είναι περισσότερα από ό,τι μπορεί να πει πολλά παιχνίδια.

Και υπάρχουν τρόποι να περάσετε περισσότερο χρόνο με το παιχνίδι μετά τη νίκη εναντίον του τελικού αρχηγού. Πέρα από την λειτουργία επίθεσης χρόνου, οι completionists θα χαρούν να δουν πέντε συλλεκτικά κέρματα κρανίου σε κάθε επίπεδο, αν και αξίζει να συλλεχθούν και για τους πιο casual παίκτες επίσης. Με 10, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα κλειδωμένο επίπεδο σε κάθε κόσμο, και είναι μερικά από τα πιο απολαυστικά επίπεδα σε ολόκληρο το παιχνίδι, μερικές φορές ακόμα και εισάγοντας εντελώς νέους μηχανισμούς. Τα κέρματα κρανίου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσετε χρώματα μαλλιών και ρούχων, αλλά ευχόμουν να ήταν ξεχωριστά – Συνιστάτε να δώσετε προτεραιότητα στην ξεκλείδωση επιπέδων.

Το Pepper Grinder είναι μια καινοτόμος ανεξάρτητη εμπειρία, γεμάτη με τάσεις, μάχες, ρευστό πλατφόρμινγκ και εντυπωσιακό οπτικό σχεδιασμό. Αν και η σύντομη διάρκειά του θα σας αφήσει αχόρταγους θέλοντας περισσότερο gameplay, θα μείνετε ευχαριστημένοι με αυτό που είναι: ένα φωτεινό παιχνίδι δράσης πλατφόρμας που δεν είναι καθόλου μονότονο.

Πηγή: gameinformer

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS